Happy momlife

img_9063
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste Halloween films om met je kinderen te bekijken

Halloween, je houdt er van of niet. Wij vinden het in ieder geval wel heel erg leuk! Zo leuk dat wij de afgelopen dagen veel Halloween films hebben bekeken. De meiden vinden het ook zo leuk al twijfel ik wel een beetje of het goed is voor hun nachtrust om dit te bekijken. Tot dusver zijn ze ’s nachts nog niet wakker geworden dus griezelen wij nog even verder. Op netflix en disney+ staat een heleboel leuke halloween films die ik graag met jullie wil delen.

DISNEY+

Hocus Pocus

Er staat je heel wat te wachten als een trio heksen uit het Salem van de 17e eeuw opgeroepen worden door een stel nietsvermoedende grappenmakers. Wat volgt is een nacht vol absurde lol en komische chaos als het 300 jaar oude trio de stad wil beheksen om hun jeugd terug te winnen. Maar eerst moeten ze zichzelf bijeenrapen en drie kinderen en een slapende kat te slim af zijn.

Hocus Pocus 2

De live-action komedie Hocus Pocus 2 is een spookachtig vervolg op de Halloween klassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen. En ze zijn uit op wraak! Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

Halloweentown

Marnie en haar broertje en zusje gaan met hun vervreemde oma, een goede heks, naar Halloweentown. Waar heksen en vampieren een normaal leven kunnen leiden. Marnie leert op haar verjaardag dat zij ook een heks is. Als ze een duister plot onthult, moet ze met haar moeder en oma voor redding zorgen.

halloweentown 2

Oma Aggie neemt Marnie en Sophie mee naar Halloweentown om een reeks gebeurtenissen te onderzoeken. Als ze aankomen, is alle magie verdwenen. Aggie ontdekt dat haar spreukenboek gestolen is. Helaas wil een tovenaar elk mens veranderen in het kostuum dat ze tijdens Halloween dragen en zonder haar boek en spreuk kan ze de spreuk niet terugdraaien. Marnie moet alles op alles zetten om de tovenaar te verslaan.

Halloweentown High

Marnie, oma Aggie en haar familie heksen zijn erg bovennatuurlijk. Marnie zet haar magie op het spel als een groep tieners naar de sterfelijke wereld wordt gestuurd. al gauw komen ze in de problemen als de Duistere Knight of the iron Dagger verschijnt. Hij wil alle magie vernietigen en nu moet Marnie haar school de menselijke wereld en haar magie zien te redden.

The night before christmas

Betreed een magische wereld in het verhaal van Jack Skellington, de pompoenkoning van Halloweenstad. Omdat hij genoeg heeft van zijn oude trucs, wil hij meer en zo stuit hij al snel op de wonderlijke magie van Kerststad. Als Jack besluit deze vreugdevolle feestdagen mee te nemen naar Halloweenstad, blijkt dat hij de rool van de Kerstman over wil nemen. Sally de lappenpop moet de zaak weer rechtbreien.

Z- O – M – B – I – E – S 1

Welkom in Seabrook, een voorstad vol eenheid, traditie en pep rally’s. Tot het grensverleggende semester waarin leerlingen van Zombietown op Seabrook High school komen. Terwijl de menselijke en zombieleerlingen proberen samen te leven., kan de ontpoppende vriendschap tussen scheerleader Addison en Zombie Zed de school en gemeenschap voorgoed verenigen.

Z- O – M – B – I – E – S 2

Zed en Addison zijn terug op Seabrook High, waar ze na een heftig semester de school en de gemeenschap steeds meer tot een eenheid smeden. Maar als er een groep buitenstaanders – mysterieuze weerwolven – arriveert, dreigt de nieuwe vrede alsnog opgeschud te worden en onstaat er een breuk in Zed en Addisons fonkelnieuwe romance!

Z- O – M – B – I – E – S 3

Zed en Addison zitten in hun laatste schooljaar op Seabrook en het is leuker dan ooit! De stad heeft de monsters eindelijk volledig geaccepteerd en is een thuishaven geworden voor zowel monsters als mensen. Zed staat op het punt om een footballbeurs te ontvangen en zo de eerste zombie te worden die naar de universiteit mag. Addison popelt om het gloednieuwe cheerpaviljoen van de stad in te wijden met een internationale cheer-off, waarvoor ze cheerteams van over de hele wereld uitnodigt. De stad wordt echter opgeschrokken door de komst van een nieuwe groep intergalactische vreemdelingen. Hoewel ze er met tegenzin in toestemmen om de aliens te laten blijven voor de wedstrijd, worden de monsters en mensen uit Seabrook achterdochtig als ze ontdekken dat het de aliens mogelijk om meer gaat dan alleen een vriendschappelijke wedstrijd.

Descendants

In een hedendaags koninkrijk moet de zoon van de koning en koningin de troon overnemen. Hij geeft de kinderen van Beruchte Disneyschurken de kans om zich te verlossen uit gevangenschap met de andere schurken. Ze mogen in het koninkrijk naar school, samen met iconische Disneyhelden. Volgen de tieners de voetspannen op van hun schurkenouders, of vinden ze hun innerlijke goedheid?

Descendants 2

Mal keert terug naar het Eiland van de Verloren. Daar ontdekt ze dat haar aardvijand Uma, de dochter van ursula, zichzelf heeft uitgeroepen tot koningin. Uma, boos dat ze niet werd uitgekozen om naar Auradon te gaan met de andere kinderen, is van plan om de barrière tussen het eiland en Auradon te breken. En de schurken die gevangen zitten op het eiland, voor eens en voor altijd vrij te laten.

Descendants 3

Het verhaal van goed tegen kwaad gaat verder. De SK’s Mal, Evie, Carlos en Jay keren terug naar het Dwaaleiland om een nieuwe groep schurkachtige nakomelingen te vinden die zich bij hen aansluiten op Auradon Prep. Als de veiligheid van Auradon in gevaar komt door een gat in de beschermingsmuur besluit Mal deze muur voorgoed te sluiten, omdat ze vreest dat Uma en Hades zich zullen werken op het Koninkrijk. Ondanks deze beslissing blijft een mysterieuze duistere kracht de burgers van Auradon nog steeds bedreigen. Het is nu aan Mal en de SK’s om iedereen te redden in hun grootste strijd tot nu toe.

NETFLIX

Phantom Pups

Een jongetje en zijn familie verhuizen naar een spookhuis, waar hij drie schattige spookpuppies aantreft die hij wil helpen weer echte honden te worden.

Hotel Transylvania 1

Welkom in Hotel Transsylvanië, het vijf-sterren complex van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Hotel Transylvania 2

“They’re back to raise a little terror”

Dracula krijgt een kleinzoon. Hij is heel erg blij met hem. Natuurlijk is er wel een probleempje. Zijn kleinzoon is half menselijk. Dus probeert Dracula met hulp van zijn vrienden, zijn kleinzoon te laten voelen wat het is om een vampier te zijn.

Hotel Transylvania 3

“Family vacation. It will suck the life out of you.”

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueuze cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is duidelijk niet op de hoogte dat ze een afstammeling is van zijn grote vijand Abraham Van Helsing.

Ivy Bean and the ghost that had to go

Nadat er koude, witte mist verschijnt, de leidingen rammelen en een griezelige stem uit de afvoer komt, ontdekt Ivy dat er spoken zijn op school. Bean besluit Ivy te helpen om haar krachten te beheersen. Met de hulp van hun klasgenoten trachten Ivy en Bean een ritueel uit te voeren dat de geesten zal bevrijden, de school zal redden én Nancy’s dag zal verpesten.

A Babysitters guide to monster hunting

Wanneer monsters haar oppaskind ontvoeren wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap. Dit met als doel kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen. Dit blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

Abakatdrabra

Op haar twaalfde verjaardag erft Willa Ward een amulet van haar moeder. Zij en haar vriendinnen Scout en Lucy komen er al snel achter dat het magisch is en dat Willa’s moeder een heks is. Wilma en Wanda, twee slechte heksen die al meer dan tien jaar op zoek zijn naar de amulet, komen achter Willa aan, op zoek naar het creëren van kwaadaardige dingen. Willa moet leren omgaan met magie om de slechte heksen te bestrijden. Hierbij wordt ze geholpen door haar vriendinnen.

the house with a clock in its walls

“This house knows what makes you tick.”

Het midden van de 20ste eeuw. Een jonge wees, Lewis Barnavelt genaamd, komt te wonen bij zijn oom Jonathan in zijn krakende oude huis. Het is echter geen gewoon huis, maar een huis waar de meubels, de glas-in-loodramen en andere aspecten ervan tot leven komen, evenals het kloppende hart dat zich in het midden bevindt en de macht heeft om de wereld te beëindigen.

A Witches ball

“For the Love of Magic”

Ieder jaar komt de heksengemeenschap bij elkaar om nieuwe heksen te verwelkomen in hun magische wereld. De twaalfjarige Beatrix is een van hen. Zij is geslaagd voor haar heksenexamen en wacht vol spanning op haar status als echte heks. Maar wanneer er zich een probleem voordoet, is het aan Beatrix en haar sprekende rat Muggs om drie magische opdrachten te volbrengen.

Good Witch

Sam, een sceptische dokter uit de grote stad, komt samen met zijn zoon Nick naar het stadje Middleton. Wanneer hij naast het Grey House komt te wonen weet hij niet goed wat hij moet denken van Cassie Nightingale, een weduwe met magische krachten, die met haar dochter Grace naast hem woont. Hun band wordt echter alsmaar sterker.

De hopeloze heks

De Cackle’s Academy is een school voor heksen. Iedereen draagt hetzelfde uniform en heeft dezelfde leerkrachten. Enkel heksen uit heksengeslachten worden toegelaten op de academie. Mildred Hubble komt niet uit een heksenfamilie maar toch wordt ze toegelaten op de academie nadat ze een uitmuntend opstel schreef over heksen. Het kost haar ontzettend veel moeite om een goede heks te worden en belandt constant in de meest vreemde situaties met alle gevolgen van dien.

Dolfje weerwolfje

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is? Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paul van Loon.

The curse of bridge Hallow

“Halloween comes to life.”

Een tienermeisje laat per ongeluk een oude en ondeugende geest vrij op Halloween. Hierdoor komen er allerlei versieringen tot leven en richten grote schade aan. Om de stad te redden, moet ze nu samenwerken met de laatste persoon die ze om hulp zou willen vragen: haar sceptische vader.

Facebook Comments

Share this post