Happy momlife

radbag 10
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste/grappigste cadeautjes voor het sint/kerst dobbelspel

De gezellige avondjes komen er weer aan, zo leuk! 3 jaartjes geleden zijn wij met een groep vriendinnen begonnen om Sinter/kerst te vieren, super leuk en super gezellig ieder jaar weer. En natuurlijk altijd weer een uitdaging om leuke cadeaus te vinden. Wij doen altijd het sinter/kerst dobbelspel en iedereen neemt iets “stoms” vanuit huis mee of een grappig cadeau. De grappige cadeaus zijn ieder jaar weer een groot succes en ik heb er dit jaar ook al een heleboel leuke gevonden. 

De webshop Radbag is een ster in leuke, grappige en originele cadeaus en ik heb voor ons allemaal iets leuks uit mogen zoeken. Iets waarmee ik hopelijk iedereen wel kan laten strijden voor iets. Haha! Ik heb 9 leuke cadeaus verzameld en deel deze toffe tips graag met jullie.

Deze Unicorn “poep” spekjes zijn toch echt geweldig of niet? Haha! Ik vind ze echt heel erg leuk en ik denk dat ik ze moet verstoppen voor Sofie.  Ze zijn echt geweldig toch? En ze kosten maar €5,95 ideaal cadeautje dus voor tijdens het dobbelspel.

Deze vind ik zelf echt geweldig! Haha Zie je jezelf al zitten op de wc? Met een golf spelletje? Leuk ook voor de visite na het kerstdiner ;). Dit spelletjes kost €12,95 en is voor mannen en vrouwen leuk om te winnen!

Wij hebben zelf dus nog geen pizza snijder en doen dit altijd met een normale mes. Terwijl het vele malen makkelijker is om te doen met een pizzasnijder. Met de Pizzaboss is het goed te doen denk ik. Ook dit cadeau is geschikt voor mannen en vrouwen. Je hebt veel verschillende soorten op Radbag. De cirkelzaag kostte €14,95

Hoe tof is deze op je werkplek? En hoef tof is dit plakband op je papieren? Ik vind hem echt geweldig! haha. Nu ben ik zelf dan ook echt dol op unicorns en op regenbogen. Hij kost €10,95

En deze eenhoorn mok dan? Ook leuk voor mee naar het werk of voor in de kast in huis. Dit is trouwens echt een koopje, want hij kost €4,95

Of wat dacht je van dit zout en peper setje? In de vorm van toverstokjes ge-wel-dig! Ik vind het echt geniaal en strijd denk ik voor deze tijdens het spel. Dat vind ik trouwens echt leuk aan het spel dat iedereen strijd voor een cadeautje. Dit setje kost €7,95

Last van droge lippen? Dan is deze lippenbalsem echt een musthave voor jou! Hij is in de vorm van een unicorn en staat dus heel leuk in je tas, plus je kunt hem makkelijk terug vinden door al die vrolijke kleurtjes handig toch?  Hij kost ook maar €3,95!

Deze broodtrommel is ook echt ideaal! Hij heeft twee vakjes en er zit een bestek bij in. Ideaal voor mee naar het werk of als je een dag onderweg bent en zelf een gezonde maaltijd mee wilt nemen. Hij heeft lieve kleurtjes en staat gewoon geweldig. Hij kost ook maar €12,95!

Als je net zo’n klungel bent als ik dan is dit ook een geschikt cadeautje. Deze unicorn pleisters zijn toch geweldig? Staat een stuk leuker dan zo’n bruine pleister in ieder geval. Hij kost €9,95 en ideaal dus als cadeautje.

Naast deze cadeautjes heeft Radbag ook en categorie met kleine cadeautjes, super handig voor het sint/kerst dobbelspel.  Ook bij de koopjes kun je leuke cadeautjes vinden. 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Radbag

Facebook Comments

Share this post