Happy momlife

shutterstock_746270881
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste adventskalenders voor kinderen

De maand november is de maand waarop je de adventskalenders moet regelen. Ik maak altijd eentje zelf voor de kinderen met activiteiten en kleine cadeautjes en ze krijgen eentje van speelgoed van mijn ouders. Dit laatste ga ik vandaag met jullie delen. Ik heb namelijk de leukste adventskalenders opgezocht om met jullie te delen. 

Adventskalender voor Peuters 

Fleur hoort er natuurlijk ook bij en voor haar kwam ik maar tweea dventskalenders tegen. Bizar eigenlijk, want zoveel merken voor Peuter dan zou je het haast wel verwachten. Ik kwam er eentje van het merk Haba tegen. Ik zag hem op twee webshops en ik vermoed dat je hem in Duitsland ook gewoon kunt kopen. Je vindt hem hier en hier. De adventskalender bevat allemaal houten figuurtjes echt super leuk! Hij is te geven vanaf 2 jaar.

Naast bovenstaande variant kwam ik ook de variant van Playmobil 1-2-3 tegen. Deze kun je geven vanaf 1 jaar en is geschikt voor peuters en de dreumes ideaal dus! Vorig jaar had je de boerderij variant en dit jaar heb je het dierenbos. Hier spelen ze er nog steeds mee.

Playmobil Adventskalender 

Playmobil heeft een heleboel varianten en zorgt er ook voor dat er ieder jaar wat variatie is. Zo heb je eentje met prinsessen, eentje met de brandweer, eentje met de kerstelfen. Je hebt op bol.com ook eentje speciaal voor sinterklaas, super leuk! Ook is er een pirateneiland variant, de postkamer van de kerstman, Of wat dacht je van de stoere topagents? En al laatste kwam ik nog een paarden variant tegen. Super leuk en voor ieder kind wel iets geloof ik.

Lego Adventskalenders 

Net als van Playmobil zijn er ook een heleboel varianten van LEGO. Aron heeft ieder jaar eentje van LEGO en ze veranderen ook echt de inhoud en dat kan ik heel erg waarderen. Want ieder jaar het zelfde is ook niet leuk. Lego CIty heeft bijvoorbeeld een leuke variant dit jaar. Ook LEGO Star Wars heeft eentje uitgebracht. En als laatste in het rijtje van LEGO heb ik nog de LEGO Friends variant ook super leuk voor meisjes! Van LEGO kun je ook de voorgaande edities nog kopen, soms zijn ze duurder of hebben ze een langere levertijd.

Creatieve Adventskalenders 

Online kwam ik ook een aantal creatieve adventskalenders tegen. Zo zag ik eentje van HAMA, van de strijkkralen. Of de proefjes variant van Clementoni super leuk voor de ontdekkers. Ook zag ik er eentje van klei, ook super leuk voor de creatievelingen onder ons. En ik zag er eentje van ravensburger, ook super leuk!

Schleich Adventskalenders

Ken je Schleich? Dit is een dieren speelgoed merk, echt kwalitatief goed spul! Je hebt van hun ook echt een heleboel verschillende soorten adventskalenders. Zo kwam ik eentje tegen met boerderij dieren, een wild life variant en eentje met paarden. Oh of wat dacht je van de dino variant? Leuk om je Schleich verzameling mee uit te breiden.

Hot Wheels, Barbie en Paw Patrol 

Ook van Hot Wheels zijn er verschillende adventskalenders, hiermee spaar je steeds weer voor een nieuwe onderdeel van de adventskalender. Je vindt hem hier.  Oh en wat dacht je van Barbie? Super leuk voor meisjes om uit te breiden. Op dag 1 krijg je een barbie en daarna krijg je iedere dag een andere accessoire. En al laatste kwam ik nog Paw Patrol variant tegen. Hier zitten allemaal leuke speelfiguren in.

Ik vind het echt bij kerst horen en kan mij niet anders herinneren. Wij hadden vroeger altijd zo’n eentje met chocolaatjes die kregen wij altijd van oma. 

Facebook Comments

Share this post