Happy momlife

white calendar on white surface
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste adventskalenders 2022 – Kinderen

Adventskalenders zijn natuurijk hartstikke leuk om te gebruiken voor het aftellen naar kerst. Het ene jaar maak ik zelf een adventskalender (zoals deze bier kalender) en het andere jaar kopen wij een adventskalender voor de kinderen of krijgen ze er eentje van opa en oma. Dit jaar krijgen ze er eentje in hun schoen dus hoef ik mij niet uit te sloven door zelf een te maken. Tenminste dat denk ik, ik zag namelijk een heel leuk idee voorbij komen afgelopen week. Ik heb weer de leukste adventskalenders voor kinderen verzamelt!

PLAYMOBIL Christmas Adventskalender – kerstkoekjes bakken – 71088

Playmobil lanceert elk jaar een aantal nieuwe adventskalenders. Heb je dus kinderen die graag met playmobil spelen dan is dit zeker een aanrader! Het zijn vaak unieke items die je er bij krijgt. Je kunt hem hier kopen.

PLAYMOBIL Duck On Call – Adventskalender – 70901

Nog een leuke van playmobil is deze! ik denk zelf dat deze echt leuk is voor de wat jongere kinderen. Je kunt hem hier kopen.

Kess® – Adventskalender Fidget toys 2021 – Fidget toys 24 stuks – Surprise Pop it! – Mystery Box

Speel jouw kind nog graag met Fidget toys? Dan is dit echt een adventskalender voor hem/haar! Hier zitten dus een heleboel fidget toys in! Hoe leuk is dat? Je koopt hem hier!

Funko Pocket Pop! – Marvel Avengers Adventkalender- 24 stuks

Alle funko Pocket pop verzamelaars opgelet! Je hebt namelijk diverse funko pop adventskalenders! Deze marvel variant is er eentje van! Je koopt hem hier!

schleich HORSE CLUB – Adventskalender Horse Club 2022 – Kinderspeelgoed voor Jongens en Meisjes – 5 tot 12 jaar 98642

Ruim alvast de vloer van je kamer op. Achter de 24 deurtjes van de Adventskalender 2022 van Schleich® Horse Club vind je namelijk alles om je kamer in echte manage te veranderen. Hoe meer gehinnik en hoefgetrappel je hoort, hoe dichterbij kerst is. Fijne rit! Je koopt hem hier!

Funko Pop! Pocket: Harry Potter – Advent Kalender 2022

Funko Pocket Pop! Advent Calendar 2022 van Harry Potter. Je koopt hem hier!

PLAYMOBIL Christmas Adventskalender “badplezier zeemeerminnen” – 70777

24 dagen wachten tot kerstavond? Dat kan best lang zijn – maar niet met de kleurrijke PLAYMOBIL adventskalenders. Deze adventskalender neemt je mee naar het fantastische rijk van de zeemeerminnen. Een zeemeermin en haar zoon zijn op zoek naar waardevolle parels wanneer de zeekoningin op haar zeepaardenkoets arriveert en haar hulp aanbiedt. Wie kan nee zeggen tegen dit koninklijke aanbod? Samen vinden ze een prachtige, glinsterende blauwe parel, die ze onmiddellijk in hun net opbergen.

De speelset bevat een adventskalender met 24 verrassingen, twee zeemeerminnen en een zeemeerminjongen, een zeepaardenkoets, twee grote zeepaardjes, een babydolfijn, een zeeschildpad, een pijlstaartrog, een baby-octopus, zeester, visnetten, een schatkist, koraal en nog veel meer magische extra’s voor geweldig speelplezier in de oceaan. Geweldige badproducten: Tinti Knisterzauber en badplezier zorgen voor bruisend spetterplezier. Je koopt hem hier!

LEGO Harry Potter Adventskalender 2022 – 76404

Lego – Harry Potter Adventkalender 2022 (76404) Je koopt hem hier!

LEGO Star Wars Adventskalender 2022 – 75340

Lego – Star Wars Adventkalender 2022 (75340) Je koopt hem hier!

LEGO City Adventskalender 2022 – 60352

Je koopt hem hier!

LEGO Friends Adventskalender 2022 -41706

Je koopt hem hier!

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy Adventskalender 2022 – 76231

Je koopt hem hier!

Funko – Advent Kalender 2022 – Classic Disney

Funko Pop! vinyl figuren zijn officieel gelicenseerde verzamelfiguren die een enorme reeks van popcultuur franchises en series vertegenwoordigen.

Er is altijd een Funko Pop figuur voor iedereen! Je koopt hem hier

Little Dutch – Adventskalender – kerst – FSC

Aftellen tot Kerst is nog nooit zo leuk geweest! Maak in december elke dag een pakje open uit de adventskalender en bouw zo je eigen kerstdorp naar aanloop van de kerstdagen. De opbergdoos bevat een achtergrond van stevig karton met winterse illustraties en 24 cadeautjes met daarin 25 houten figuren. Kom schaatsen op het plein, koop je kerstboom bij de stal en slee door het dorp heen. Na 24 dagen is het kerstfeest dan eindelijk daar! Je koopt hem hier!

Polly Pocket Adventskalender Kersthuis

Het is tijd om naar huis te gaan voor Kerstmis met het Polly Pocket Advent Calendar-huis dat zich afspeelt in het winterwonderland, met vier verdiepingen vol speelplezier en acht kamers waar de enige beperking je verbeelding is. Met 25 verrassingen zullen kinderen dol zijn op deze kalender! Elke dag beleven de kinderen een verrassing – dus de tijd tot kerst vliegt voorbij! De mini-verrassingen bevatten een kerstachtig winterontwerp.

Sommige accessoires kunnen op verschillende plekken in huis worden geplaatst. Dit zorgt voor nog meer afwisseling tijdens het spelen! Laat je kinderen aftellen naar Kerstmis met deze adventskalender met 25 verschillende accessoires om te ontdekken (inclusief kleine Polly- en Shani-poppen)! Afwijkingen in kleur en dessin voorbehouden. Een leuk pre-kerstcadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Je koop hem hier!

PLAYMOBIL 1.2.3 Aqua Adventskalender Badplezier – 71086

De PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA adventskalender biedt de beste voorbereiding op Kerstmis en veel spetterplezier voor de kleintjes. Kleurrijke PLAYMOBIL 1.2.3 figuren en dieren zijn verborgen achter 24 kleine deurtjes voor een spannende pre-kerstperiode. Met de speciaal ontworpen PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA-producten worden geleverd Maximaal plezier in het bad. Met de zuignap wordt de lekbak eenvoudig aan de rand van het bad of aan de tegel bevestigd. Alle functionele elementen zijn in het rood ontworpen, zodat de speciale speeleffecten kunnen worden onmiddellijk ontdekt. De kleurrijke PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA speelwereld bevordert de fijne motoriek en creativiteit en cognitief begrip van verbindingen.

De adventskalender bevat vier PLAYMOBIL 1.2.3 figuren, een schepnet, een haai, een octopus, een schildpad, vier vissen, twee pinguïns en vele andere leuke extra’s. Je koopt hem hier!

Facebook Comments

Share this post