Happy momlife

1 april
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De leukste 1 april grappen om bij je kinderen uit te halen

Ha! Nog 2 dagen en dan is het 1 april het perfecte moment om je kinderen compleet voor de gek te houden ha! Ik ben benieuwd hoe jullie je kinderen voor de gek gaan houden. Een klein grapje moet kunnen toch?

  1. Ha nep spinnen zijn echt een geweldig producten om te gebruiken op 1 april. Doe ze bijvoorbeeld in de broodtrommel van je uk. Ook kun je een snoepworm in de appel doen. Zo combineer je grappig met lekker!
  2. Stop wc papier in de schoenen van je kind, je kind denkt waarschijnlijk dat zijn/haar voeten opeens zijn gegroeid
  3. Verwen je kinderen met een lolly gemaakt van broccoli omhult met een leuk papiertje. Ik denk dat mijn kids hier echt in trappen aangezien ze van mij nooit lolly’s mogen haha!
  4. Plak je afstandsbediening af met plakband, je kind gaat waarschijnlijk heel vaak drukken om de televisie aan of uit te krijgen of op een andere zender. Probeer je lach maar in te houden
  5. Doe een laagje huishoudfolie op de shampoo en doe de dop er weer op. Lukt het jouw uk om er shampoo uit te krijgen?
  6. Doe een beetje yoghurt op een bordje met een perzik. Dit lijkt op een ei haha! Heeft jouw kind het door?
  7. Maak Jelly in de limonade bekers en doe er een rietje in. Als je kind uit school komt heeft het vast wel zin in een glas limonade toch?
  8. Zitten jullie kinderen ook graag op tablet of op ipads? Maak een prinscreen van je home scherm en stel deze in als achtergrond. Doe alle apps in een mapje op een andere pagina, zodat je kind niet door heeft dat de achtergrond nep is haha!
  9. Plak een muntje op de stoep vast met secondenlijm. En zorg dan dat je kind het ziet liggen.

Wat is jullie perfecte 1 april grap? 

Facebook Comments

Share this post