Happy momlife

sinterklaas-bark
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De lekkerste Sinterklaas recepten

Sinterklaas kapoentje! Gisteren is Sinterklaas ons land weer binnen gekomen en de feestelijkheden zijn weer begonnen. De komende weken staan alleen maar in het teken van feest. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw! Wij hebben er helemaal zin in. Ik heb alvast een overzicht gemaakt van de lekkerste sinterklaas recepten van mij en van een aantal collega bloggers. Mocht je nog wat inspiratie zoeken voor de komende periode dan heb je hier misschien wel wat aan.

Sinterklaas recepten op joyfromjoyce.nl 

Ik heb zelf nog niet zoveel recepten op de blog staan. Maar een aantal hiervan zijn sinterklaas recepten. Ik deel ze hieronder:

Sinterklaas recepten van andere bloggers 

Naast mijn eigen recepten deed ik een oproepje onder mijn collega bloggers. Genoeg recepten om te delen dacht ik zo dus ik koos er de lekkersten uit. Of nou ja de recepten die mij het aller lekkerst lijken. Ik heb ze hier onder verzameld:

Heb jij ook een lekker sinterklaas recept? Laat het weten ik ben benieuwd! Ook ben ik benieuwd of je één van de recepten zou willen proberen.

Pin dit bericht! Zodat je hem later nog eens kunt bekijken/gebruiken.

Facebook Comments

Share this post