Happy momlife

IMG_0132
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De knop om, sporten en starten met WW

Ik heb mijn lichaam nogal verwaarloosd de laatste tijd. Ik ben nogal een emotie eter en mijn emoties waren heel hoog en zwaar de afgelopen tijd. Daardoor grijp ik veel sneller naar chocolade, chips en koekjes. Daarbij sliep ik slecht waardoor ik teveel redbull drankjes naar binnen werkte. Maar het is tijd voor verandering aangezien mijn kleding nu wel heel strak gaat zitten.

WW; het nieuwe Weight Watchers 

In het verleden heb ik al een paar keer een hele succesvolle periode van weight watchers gehad. Dit motiveerde mij om dit toch weer op te pakken. Helemaal nu er toch geen zwangerschap roet in het eten kan gooien. Tijd om verandering aan te brengen in mijn eet patroon, maar ik wil nog wel kunnen genieten van eten. Dit kan gelukkig met WW. De eerste week met WW heb ik er al op zitten, maar met een housewarming/verjaardag vond ik het toch lastig om mij aan de “regels” te houden. Daarom was voor mij afgelopen maandag het startpunt. Samen met de Easy start gids maakte ik een weekmenu waar ik mijn gehele dagplanning in opschreef. Daarna vulde ik deze in de app in en kon ik zien of ik binnen mijn punten bleef of dat ik misschien toch nog wat moest wisselen. Ideaal, want zo is de balans in je voeding ook goed.

De app 

De app van WW heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn eetpatroon. De eerste week (toen ik hem voor spek en bonen invulde) vulde ik hem naar waarheid in. Alles wat ik dronk en at vulde ik in en hierdoor zag ik heel goed waardoor ik aankom. Ook kun je in de app contact leggen met andere vrouwen die het zelfde pad bewandelen. Heel fijn! Mocht je mij willen volgen je kunt mij vinden onder Joyfromjoyce. Ook vind je hier nog een heleboel recepten. Daarnaast kun je hier ook makkelijk je gewicht in bij houden en je kunt hier je beweging in bijhouden. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek.

De workshop 

Vanaf volgende week ga ik ook naar de workshop toe. Dit lijkt mij erg fijn, omdat ik dan een stok achter de deur heb. Je moet gewogen worden bij de workshop en je wilt dan natuurlijk niemand teleurstellen. Tenminste ik ben zo iemand die dat niet wil. Volgende week ga ik er dus voor het eerst heen, ik ben benieuwd hoe het gaat zijn aangezien ik de voorgaande keren altijd alleen online heb gedaan.

Naar de sportschool

Dit heb ik heel lang moeten uitstellen, omdat mijn lichaam niet goed meewerkte. Inmiddels is de bekkenpijn over en heb ik het gevoel de wereld weer aan te kunnen. Komende week ga ik dan ook samen met een vriendin een kijkje nemen bij de sportschool hier vlakbij. Mijn doel is dan om 1 of 2 keren per week te gaan sporten ter ondersteuning van het gezonde eten.

Facebook Comments

Share this post