Comments (10)

Het gaat bij ons op de grote hoop.we hebben het geluk dat we niet zo nauw hoeven te kijken, werken allebei veel en kopen iets wat de kindjes het nodig hebben.

Dit keer een hele nuttige besteding, namelijk een autostoel. Al uitgegeven want die we wilden was deze week in de aanbieding. Verder komt het vaak op de grote hoop.

Wij storten de helft op de spaarrekening van de kids en de andere helft wordt kleding en schoenen van geshopt.

Gaat als extraatje naar haar eigen spaarrekening. Kleding/schoenen/cadeautjes kopen we toch wel daar hebben we de kinderbijslag niet voor nodig en ik ga ook niet op dat geld zitten wachten.

Wij storten altijd een deel op Mila haar spaarrekening en de rest gaat op de grote hoop. Ik koop wanneer ik vind dat ze iets nodig heeft. Gelukkig hebben we die mogelijkheid.

Gaat direct naar haar spaarrekening. Dat doen we nu al 8 jaar :). Er staat ondertussen al een mooi bedrag op!

Gebruiken voor kleding g van de kinderen. Waar het voor bedoeld is, we hebben het namelijk hard nodig.

Probeer zo veel mogelijk het geld te besteden en kleedgeld maar in die periode wordt ook de belasting van de auto en wat andere extra rekeningen betaald denk aan schoolgeld

Ik zet hem op de spaarrekening!

Ik weet nooit wanneer het komt, gelukkig zijn we er niet van afhankelijk. Het gaat gewoon mee op de grote hoop en we kopen iets wanneer we het nodig hebben. Gelukkig hoeven we daarvoor niet te wachten op de kinderbijslag.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP