Comments (7)

De tiener krijgt de kinderbijslag gestort op haar rekening minus de kosten van haar mobiele abonement.
Voor onze kleuter verschilt het per kwartaal. Deze keer heeft hij korte broeken nodig, zwembroek en misschien een zomerjas.

Ik denk dat wij ook nog wat zomerkleding voor Noud moeten kopen. En verder komt het gewoon op de grote hoop: komt wel op aan luiers

De kinderbijslag gaat altijd rechtstreeks naar de spaarrekening van mijn dochtertje voor later, zodat we hiervan bijv. Haar rijbewijs, studie etc kunnen betalen.
Zolang we er niet aan hoeven te komen doen we dat niet. Ik heb elk maand een maandbudget wat uit ons salaris komt van €80,- voor ons dochtertje om luiers, verzorgingsproducten, kleding etc van te betalen. hier kom ik altijd prima mee uit.

Hier gaat het ook rechtstreeks naar de spaarrekening. Voor ons zijn de luiers en of kleding, verzorgingsproducten of hobby van ons meisje qua kosten prima te behappen met onze eigen maandelijkse inkomsten. Bewust kiezen we ervoor om vaker mooie 2de handskleding te kopen, uitverkoop etc. …. en ben ooit zo gek geweest om haar hoeveelheid luierverbruik en kosten daarvan bij te houden; 3,2 jaar, kleine 5000 luiers met totaalbedrag van 800 euro….Het enige wat ik tot dusver ‘wel’ heb betaald van de kinderbijslag zijn de zwemlessen (ze had een A,B,C pakket, en in 1 klap waren we 800 euro kwijt) De grotere kosten die wij niet zo 1,2,3 kunnen ophoesten zijn juist de kosten die pas over een 10tal jaren de kop op steken zoals; studie van de kinderen of rijbewijs, of eerste zetje in de rug voor wanneer ze op zichzelf gaan. Wij hebben het moeilijk met het feit dat ‘studeren’ nu een volledig ‘leenstelsel’ is geworden, en ze al zo vroeg in hun leven al een behoorlijke schuld opbouwen…..zoals in mijn eigen studietijd niet het geval is geweest.

kleertjes

Bij ons gaat het naar de spaarrekening van de kinderen.

Ik heb eigenlijk nog niet echt bedacht wat ik met de alles eerste bijslag ga doen. :O ik ben erg benieuwd naar de slaapplek die jullie gaan creëeren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP