Happy momlife

shutterstock_338775380
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De kinderbijslag wat doen wij er deze keer mee?

Na het weekend zal de kinderbijslag weer gestort worden bij alle ouders van Nederland. Dat betekent dus dat wij ouders allemaal weer kunnen gaan sparen of nieuwe kleding voor de kinderen kunnen kopen. Ook wij gebruiken elke keer de kinderbijslag en ik vertel je graag wat wij er deze keer mee gaan doen. Hebben wij wilde plannen? Ha misschien wel. 

Kleding! 

Sofie heeft op wat korte broekjes na voor de zomer alles al in haar kast hangen. Daar hoeven wij niet zoveel voor aan te schaffen dus. Ik wil voor Sofie even kijken bij de primark na wat korte broekjes, ik koop ze ieder jaar daar en ik vind ze heel prettig. Voor Aron moeten wij een complete garderobe aanschaffen. Hij is enorm gegroeid de laatste tijd en bijna alle kleding is echt te klein geworden. Binnenkort gaan wij dus met z’n allen even op pad om de kast van Aron te vullen met nieuwe zomerkleding. Voor Fleur ben ik ook nog wat babykleding nodig. Ik heb leuke jurkjes gezien van Moodstreet en ik wil daar voor haar nog één of twee van aanschaffen om haar collectie een beetje aan te vullen.

Een slaapplek voor Fleur 

Wij hebben besloten dat wij een slaapplek voor Fleur willen gaan creëren waar ze dus zonder ons kan slapen. Dit moet ook wel, want ik heb het idee dat wij elkaar iedere nacht wakker houden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Er moet een plekje voor haar gecreëerd worden waar ze in alle rust kan liggen. Dit willen wij ook gaan doen met de kinderbijslag. Hout kopen en zorgen dat ze een mooi plekje krijgt. Hoe het gaat worden gaan jullie allemaal nog lezen als wij zover zijn.

In het potje

Het overige geld van de kinderbijslag zal op gaan aan luiers en andere benodigdheden voor de kinderen. Ik gebruik de kinderbijslag volledig voor de kinderen en schaf aan wat op dat moment nodig is. Per keer dat het binnenkomt verschilt het dus heel erg wat er nodig is en daarop pas ik aan wat wij gebruiken. Mocht er iets overblijven dan zullen wij dit over de kinderen verdelen.

Wat doen jullie met de kinderbijslag?

Facebook Comments

Share this post