Happy momlife

Tussendoor kijk ik nog een heleboel kerstfilms.
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De kerstfilms van Videoland 2022

Het is december! Yes. Mijn favoriete maand is begonnen. De kerstboom staat al op en vanaf september zit ik al zoveel mogelijk kerstfilms te bekijken, zodat ik jullie kan voorzien van de leukste, vrolijkste en meest romantische kerstfilm tips. In deze blog heb ik ALLE kerstfilms van Videoland verzamelt en bekeken om zo een mening te geven van wat ik er van vond! Wil je het helemaal gezellig maken? Pak dan een lekker biertje bij de film.

Christmas in Harmony

Harmony wordt vlak voor kerst ontslagen bij een platenmaatschappij. Ze besluit terug te keren naar haar geboorteplaats, waar ze door haar moeder wordt overtuigd om bij het kerkkoor te gaan. Harmony wist alleen niet dat haar ex Kyle de nieuwe koorbegeleider is. Om een succesbol optreden voor te bereiden, zullen ze moeten samenwerken. ★★★★★

Nostalgic Christmas

Anne is succesvol in de grote stad, maar met kerst gaat ze altijd terug naar de plek waar ze is opgegroeid. Dit jaar krijgt ze de kans om haar vaders bedrijf over te nemen en ontmoet ze ook nog eens de knappe weduwnaar Keith. ★★★★☆

Christmas By Starlight

Als advocaat Annie Park verneemt dat Holt Enterprises het eetcafé van haar ouders wil slopen, komt ze in actie. Ze bezoekt de projectontwikkelaar en sluit een bijzondere deal met de verwende zoon van de eigenaar. ☆☆☆☆☆

With Love, Christmas

Melanie heeft voor het kerstfeest het lootje van haar aantrekkelijke collega Donavan getrokken. Nu ze samen met hem aan een kerstcommercial moet werken, kan ze dat maar moeilijk geheim houden.

On The 12th Date Of Christmas

Jennifer en Aiden hebben in eerste instantie weinig gemeen, maar werken samen aan een kerstopdracht voor een veeleisende klant. Er staat heel wat op het spel, want degene met het beste idee kan promotie krijgen.

Project Christmas Wish

Lucy werkt in een speelgoedwinkel en speelt al jaren voor kerstman in haar dorp. Als ze de wens van een klein meisje laat uitkomen, merkt ze dat onverwachts ook haar eigen wensen uitkomen.

Christmas Tree Lane

Meg leidt het protest tegen de sloop van Christmas Tree Lane, waar ook haar vaders muziekwinkel is gevestigd. Als ze de charmante Nate ontmoet, ontdekt ze dat hij een connectie met de projectontwikkelaar heeft.

Good Morning Christmas!

Melissa en Brian presenteren de ochtendshow Bright & Merry. Voor de camera vormen ze een perfect duo, maar achter de schermen kibbelen ze heel wat af. Het helpt niet bepaald als Brian stiekem besluit ontslag te nemen.

Meet Me At Christmas

Liam en Katie willen trouwen op kerstavond, maar als hun weddingplanner ineens stopt, is de paniek nabij. Ze krijgen hulp van Liams moeder, Joan, en Katies oom, Beau, die een verrassende ontdekking doen.

The Christmas Club

Voormalig ballerina Olivia en zakenman Edward, die allebei de datingmarkt niet meer op durven, komen elkaar tegen in New York. Niet geheel toevallig, al denken ze zelf van wel. Ze helpen een oudere dame die haar portemonnee kwijt is en komen elkaar daarna steeds weer tegen. Is hier magie in het spel?

Christmas Ever After

In de hoop haar writer’s block te boven te komen, vertrekt Izzi tijdens de kerstdagen naar de bergen. Ook daar is ze afgeleid, want de eigenaar van haar hotel vertoont wel erg veel gelijkenissen met de hoofdpersoon uit haar boek.

The Christmas House

Het was een moeilijk jaar voor Phylis en Bill en ze zien uit naar een gezellige kerst met hun zonen, Brandon en Mike. Brandon wacht met zijn man op bericht over een adoptie en Mikes werk als acteur is onzeker. Komen al hun kerstwensen uit?

The Christmas house 2

Televisiester Mike Mitchell verheugt zich op een rustige kerst samen met zijn familie, maar dan wordt Mike gevraagd om mee te doen aan de realityshow Deck Those Halls. Als Mikes tegenstander uitvalt vanwege een ongeluk, wordt er besloten dat Mike het tegen zijn eigen broer Brandon moet opnemen.

Merry Liddle Christmas

Jacqui maakt veel indruk op haar nieuwe buren als haar huis wordt uitgekozen voor de kersteditie van een woonblad. Ze nodigt haar hele familie uit voor de gelegenheid en buurman Tyler schiet de geordende Jacqui te hulp.

Merry Liddle Christmas Wedding

Jacqui Liddle is al maanden bezig met de voorbereidingen voor haar huwelijk met Tyler. De kerstbruiloft moet natuurlijk perfect verlopen. Maar dan gaan haar chaotische familieleden zich met de festiviteiten bemoeien.

A Christmas Mission

Het is Emma gelukt om voor het kerstevent van haar nieuwe winkel de beroemde styliste Kate Marguiles te strikken. Emma’s eenzame vader is teleurgesteld dat ze niet op bezoek komt tijdens de feestdagen, maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.

The Christmas Setup

Advocaat Hugo viert kerst met zijn familie in Milwaukee. Op straat komt hij een oude crush van hem tegen, Patrick. De twee worden verliefd, maar Hugo heeft net een baan in Londen gekregen. Wat nu?

Looks Like Christmas

Carol is dol op kerstmis en wordt door het hele dorp `Christmas Carol´ genoemd. Ze organiseert ieder jaar op traditionele wijze de kerstverkiezing. Als nieuwkomer Terry toetreedt tot het organisatiecomité, wil hij een moderne variant invoeren. Ondertussen zijn hun kinderen bevriend geraakt, dus zullen Carol en Terry moeten samenwerken om de beste kerstverkiezing ooit te organiseren.

Christmas Cookies

Hannah moet de overname van een noodlijdende koekjesfabriek regelen. Eigenaar Jake stribbelt tegen, omdat hij niet wil dat de medewerkers hun baan kwijtraken. Hannah krijgt gevoelens voor Jake, maar dan vraagt haar vriendje haar ten huwelijk…

Christmas Joy

Joy werkt als marktonderzoeker en staat op het punt promotie te maken. Maar dan moet ze plotseling haar tante, Ruby, ondersteunen na een operatie. Ruby heeft al vier jaar op rij de ‘Cookie Crawl’, een koekjesbakwedstrijd in kerstsfeer, gewonnen en Joy biedt aan voor haar in te vallen. Maar nu moet ze opeens een huis versieren en honderden koekjes bakken! Gelukkig krijgt Joy hulp van haar oude vlam, Ben.

Christmas Jars

De jonge Hope wil het maken als journalist, maar haar leven kent op dit moment vooral tegenslagen. Tot het moment dat ze een pot met geld vindt bij haar voordeur. Ze is vastbesloten om de gulle gever te vinden… en er een goed verhaal over te schrijven!

Christmas Connection

Stewardess Sydney begeleidt de 8-jarige Leah, die in haar eentje naar haar vader, Jonathan, vliegt. Leah blijkt iets vergeten te zijn en Sydney besluit het naar haar toe te brengen. Hierdoor mist ze haar vlucht terug, waardoor ze de kerst noodgedwongen in het ijskoude Chicago moet doorbrengen. Ze wordt opgevangen door Jonathan, Leah en hun familie. Het duurt niet lang voordat Sydney en Jonathan gevoelens voor elkaar krijgen…

Christmas Cupcakes

Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Mary en Kristie. De zussen kunnen het niet goed met elkaar vinden, maar zullen nu moeten samenwerken om de familiebakkerij te redden. Om het bedrijf in de spotlights te zetten, besluiten ze mee te doen aan een bakwedstrijd.

Chateau Christmas

Margot is een drukbezet pianiste. Als haar familie haar uitnodigt voor Kerst op een kasteel, ziet Margot het als een kans eindelijk eens tot rust te komen. Wat Margot niet weet, is dat haar ex Jackson er ook is.

Forever Christmas

Will viert iedere dag kerst in zijn uitbundig gedecoreerde huis. Televisieproducer Sophia, die zelf niet van kerst houdt, ziet hier wel een verhaal in. Ze mag de excentriekeling filmen en verheugt zich nu al op de kijkcijfers. Will blijkt een aantrekkelijke man en ze voelen zich tot elkaar aangetrokken. Maar hoe moet Sophia hem nu in beeld brengen? Kiest ze voor de liefde of de kijkcijfers?

Hometown Christmas

Noelle is speciaal voor de kerstdagen teruggekeerd naar haar geboortestad. Ze wil de levende kerststal, ooit bedacht door haar moeder, in ere herstellen. De organisatie verloopt moeizaam en dan loopt Noelle ook nog haar oude jeugdliefde tegen het lijf. Met de nodige tegenzin besluiten ze samen te werken om de kerststal tot een succes te maken.

Christmas for Hire

De ambitieuze Megan is dol op de kerstdagen. Juist dan kan ze zich bewijzen door zich in te laten huren als freelance assistente. Dit jaar krijgt ze de kans om een kerstfeest te redden. Maar ze zal ook moeten kiezen tussen twee mannen… Gaat ze voor de man van haar dromen of ‘de ware’?

Christmas in Evergreen

Allie is dierenarts in Evergreen. Ze heeft al een paar jaar een langeafstandsrelatie met Spencer in Washington D.C. en wil deze kerst naar hem toe om te praten over hun toekomst. Maar dan ontmoet Allie weduwnaar Ryan en zijn dochtertje, Zoe. Zij zijn op weg naar Florida en komen, net als Allie, vast te zitten in Evergreen tijdens een sneeuwstorm. Het lijkt alsof ze voor elkaar bestemd zijn…

Christmas in Evergreen: Letters to Santa

Lisa probeert samen met aannemer Kevin de oude dorpswinkel in Evergreen te redden. Terwijl ze aan het verbouwen zijn, blazen ze oude kersttradities nieuw leven in en worden ze verliefd op elkaar.

Christmas in Evergreen: Tidings of Joy

Journaliste Katie gaat naar Evergreen om verslag te doen van de kerstactiviteiten. Inwoner Ben probeert haar ervan te overtuigen dat het dorp meer is dan een toeristische trekpleister, maar ze blijft cynisch. Als ze langer blijft en meer mensen ontmoet, leert Katie Evergreen steeds meer waarderen.

Christmas In Evergreen: Bells Are Ringing

Michelle heeft het druk met het plannen van haar bruiloft, dus komt vriendin Hannah helpen met het openen van het Evergreen-museum. Tijdens hun gesprekken ontstaan er twijfels over hun partners.

Christmas Next Door

Eric is een populaire schrijver van boeken over het vrijgezellenleven. Tijdens de kerstdagen moet hij oppassen op zijn neefje en nichtje. Hij vraagt buurvrouw April om hulp. April is dol op kerst en probeert bij Eric het kerstgevoel aan te wakkeren. April laat Eric langzaam ontdooien, ook op het gebied van liefde.

A Timeless Christmas

Megan werkt als gids bij een historisch herenhuis. Ze vertelt verhalen over de oude eigenaar van het huis, Charles Whitley. Dat was een mysterieuze uitvinder die rond 1900 leefde en ineens spoorloos verdween.

A Winter Getaway

Joe Franklin is een gewone jongen die een luxe reis cadeau krijgt van een rijke vriend. De trip is met een privéjet en de mooie stewardess, Courtney, staat hem bij tijdens zijn vakantie.

One Royal Holiday

Anna Jordan biedt een gestrande moeder en zoon onderdak aan tijdens een sneeuwstorm. Het blijken de koningin en de prins van Galwick te zijn. Anna laat prins James zien hoe ze kerst vieren in haar geboorteplaats

Kerst Bij Koosje

Elk jaar organiseert Merel Westerman (35) samen met haar broers Rick (32) en Bram (28), en haar vader Viktor (60) het jaarlijkse kerstdiner in hotel Koosje. Het gezin Westerman zet zo de traditie voort die begonnen is bij de overleden Koosje, hun moeder en echtgenote voor wie kerst altijd de mooiste tijd van het jaar was.

Kerst Met De Kuijpers

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja’s man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

The Christmas Chalet

De gescheiden Grace is dol op kerst en heeft voor de feestdagen een huisje geboekt voor zichzelf, haar moeder en haar dochter. Daar ontmoeten ze Jack, een vrijgezelle schrijver die een hekel heeft aan kerst. Het duurt niet lang tot bij Jack het kerstgevoel aangewakkerd wordt.

Her Magical Christmas

Vier jaar geleden werd Marie tijdens kerst gedumpt door haar vriend en sindsdien haat ze de feestdagen. Als Marie geld wil inzamelen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis, ziet ze dat haar knappe buurman daar werkt. Worden de kerstdagen nu toch weer een feestje voor Marie?

Christmas Wishes & Mistletoe Kisses

De alleenstaande moeder Abbey wordt gevraagd de villa van zakenman Nick te restylen. Hij organiseert een groot kerstgala in het huis, dus er zit haast achter. Terwijl Abbey bezig is met deze monsterklus, probeert Nick op de hoogte te blijven van de voortgang. Langzaam krijgen ze gevoelens voor elkaar.

Christmas Bells are Ringing

Fotografe Sam bezoekt haar vader op Cape Cod, die op kerstavond gaat trouwen met zijn nieuwe liefde. Sam is er na de dood van haar moeder niet meer geweest en is blij als ze haar oude jeugdvriend Mike weer tegenkomt. De vonk springt opnieuw over, maar Mike heeft plannen om in Londen te gaan werken. Hebben ze wel een toekomst samen?

Hope at Christmas

De pas gescheiden Sydney besluit met haar dochtertje nog één keer kerst te vieren in het stadje waar ze vandaan komt. In de lokale boekhandel, die wordt gerund door haar oude vriendin Bea, ontmoet ze weduwnaar Mac. Het klikt meteen, maar beiden zijn nog niet toe aan een nieuwe relatie. Toch besluit Sydney nog even te blijven, en gaat aan de slag in de boekhandel.

Merry & Bright

Kate heeft onlangs de zuurstokkenwinkel van haar oma geërfd. Ze huurt Gabe in om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Gabe houdt niet van kerst en Kate houdt niet van verandering. Tijdens hun samenwerking leren ze elkaar belangrijke dingen en al snel springt de vonk over.

Finding Father Christmas

Miranda heeft een hekel aan de feestdagen. Haar moeder overleed toen ze nog klein was en haar vader heeft ze nooit gekend. Vlak voor kerst krijgt ze een tip over hem en gaat ze op onderzoek uit. Ze komt terecht in een klein stadje, waar ze sympathieke Ian ontmoet. Hij wil haar een leuke kerst bezorgen en introduceert haar bij de familie Whitcomb. Miranda vermoedt dat dit haar échte familie is.

Marrying Father Christmas

In de zoektocht naar informatie over haar biologische vader vond Miranda de familie die ze nooit had, én haar grote liefde, Ian. Miranda en Ian staan nu op het punt te gaan trouwen. Terwijl iedereen druk is met de voorbereidingen, blijkt Miranda nog een oom te hebben. Is hij ook welkom op de bruiloft?

A Family For the Holidays

Ontwerper Miranda heeft een relatie met klusjesman Ian. Zij komt uit de grote stad, hij van het platteland. Ze willen gaan trouwen en Miranda gaat kennismaken met Ians familie. Maar dan komt ze op het vliegveld toevallig haar ex tegen. De gebeurtenissen die hierop volgen, schoppen de plannen flink in de war.

A Bramble House Christmas

Finn wil weten waarom zijn pas overleden vader zijn verpleegster, Willa, 50.000 dollar heeft nagelaten. Hij reist af naar Montana, waar Willa onlangs een B&B heeft overgenomen. Daar treft hij niet aan wat hij had gedacht.

A Gift for Christmas

De onhandige boekenverkoopster Darcy veroorzaakt met haar fiets een ongeluk. Hierbij raakt een man, Aidan, gewond. Darcy ontfermt zich over zijn hondje én het kerstcadeau dat hij bij zich had. De volgende dag bezoekt ze Aidan in het ziekenhuis en blijkt hij geheugenverlies te hebben. Ze probeert hem te helpen herstellen, zodat hij op tijd het cadeau aan de juiste persoon kan geven. Maar als ze verliefd op hem wordt, vraagt ze zich af of ze wel wíl dat zijn geheugen terugkeert…

A Christmas In Tennessee

Alison heeft een kleine bakkerij in een bergdorpje in Tennessee. Een charmante vastgoedontwikkelaar komt op bezoek tijdens de kerstdagen. Hij wil het dorpje opkopen om er een skiresort van te maken. De inwoners zullen moeten samenwerken om dat te voorkomen. Ze krijgen hulp van een onverwachte bezoeker.

The Sweetest Christmas

Kylie hoopt met kerst een belangrijke bakwedstrijd te winnen om geld te verdienen voor haar eigen banketbakkerij. Als haar oven stukgaat, kan ze terecht in het restaurant van haar oude jeugdliefde, Nick. De gevoelens komen weer terug, maar ze krijgen onenigheid als Nick Kylie goedbedoelde tips geeft voor de bakwedstrijd. En dan is er ook nog Kylies ex-vriend Alex, die haar terug wil en een aanzoek doet…

Love Actually

Het is de maand voor kerst en Londen staat bol van de romantiek. Het liefdesleven van acht zeer verschillende stellen passeert de revue. De oude rocker Billy Mack vormt de schakel.

A Perfect Christmas

Cynthia en Steve nodigen hun families uit om kerst te komen vieren. Steve wordt vlak voor de feestdagen ontslagen en Cynthia ontdekt dat ze zwanger is. Ze houden dat geheim voor elkaar om gênante momenten te voorkomen.

Marry Me At Christmas

Madelines droom komt uit als ze wordt gevraagd een bruiloft te organiseren tijdens kerst. Wat ze van tevoren alleen niet wist, is dat ze als een blok zou vallen voor de knappe broer van de bruid, filmster Johnny Blaze.

The Christmas Temp

Hazel heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze vindt een uitzendbureau dat bedrijven invallers levert tijdens de feestdagen en hoopt rond kerst veel uren te kunnen werken. Maar dat valt nog niet mee als ze verliefd wordt op de knappe HR-manager.

The Christmas Cure

Vanessa verliet haar geboortedorp om als dokter te gaan werken in Los Angeles. Daar heeft ze inmiddels een aardige carrière opgebouwd. Rond de kerstdagen gaat ze op bezoek bij haar ouders. Haar vader, die ook arts is, maakt bekend dat hij zijn kliniek gaat sluiten. Tijdens haar bezoek springt Vanessa even bij in de kliniek. Als ze haar jeugdliefde Mitch tegenkomt, vraagt hij zich af waarom ze de kliniek niet van haar vader overneemt.

Christmas Under the Stars

Bankier Nick wordt ontslagen en gaat tijdelijk aan de slag als kerstbomenverkoper op het terrein van de oude Clem. De gemeente heeft andere plannen met het terrein, en de alleenstaande moeder Julie probeert een manier te verzinnen om de plek te redden. Nick en Julie worden verliefd, maar dan ontdekt Julie Nicks achtergrond en daar heeft ze grote problemen mee…

Spotlight on Christmas

Hollywoodactrice Olivia wordt twee weken voor kerst gedumpt door haar vriend. Ze heeft geen zin in paparazzi en wijkt uit naar haar geboortedorp. Daar wordt ze geconfronteerd met haar familie, een nieuwe vlam en een journalist die haar gevolgd is. Olivia realiseert zich steeds meer dat ze verlangt naar een plek waar ze zichzelf kan zijn…

Christmas on Holly Lane

De drie vriendinnen Sarah, Riley en Cat bewaren warme herinneringen aan de kerstdagen die ze vroeger doorbrachten bij Sarah thuis. Nu zijn ze volwassen en gaan ze terug, om Sarah en haar dochters te steunen bij een echtscheiding. Er ontstaat een gewaagd plan, dat hun leven én de komende kerst een nieuwe wending zal geven…

Christmas Bells are Ringing

Fotografe Sam bezoekt haar vader op Cape Cod, die op kerstavond gaat trouwen met zijn nieuwe liefde. Sam is er na de dood van haar moeder niet meer geweest en is blij als ze haar oude jeugdvriend Mike weer tegenkomt. De vonk springt opnieuw over, maar Mike heeft plannen om in Londen te gaan werken. Hebben ze wel een toekomst samen?

Christmas Sail

Als de vader van Liz zijn arm breekt, besluit ze samen met haar dochter naar huis terug te keren om hem te verzorgen en samen de kerstdagen door te brengen. Ze heeft sinds het overlijden van haar moeder weinig contact met haar vader gehad. Ze komt ook weer in contact met haar beste vriend van vroeger, Luke.

Deliver by christmas

Bakker molly en weduwnaar Josh ontmoeten elkaar als ze allebei dezelfde kerstboom willen kopen. Er is duidelijk een wederzijdse aantrekkingskracht, maar desondanks vervolgen ze ieder hun eigen weg. Molly blijft aan Josh denken, maar ze is ook erg gecharmeerd van een mysterieuze klant met wie ze alleen via de e-mail en telefoon contact heeft gehad. Ze beseft niet dat Josh de mysterieuze klant is.

The christmas bow

Kates carrière als violist dreigt in duigen te vallen door een ongeluk. Voor fysiotherapie belandt ze bij Patrick, een vriend van vroeger. Er ontstaat een romance, maar dan hoort Kate dat hij in soedan gaat werken.

Christmas in Tahoe

Claire organiseert een grote kerstshow voor het hotel van haar vader, maar op het laatst zegt de hoofdact af. Claire gaat op zoek naar een vervanger. Haar ex Ryan zit in een populaire band, maar jaren geleden werd Claire ontslagen als manager van die band. Kunnen ze deze keer wel succesvol samenwerken?

Christmas at castle hart

Zussen Brooke en Margot zijn onverwacht werkloos met de feestdagen. Ze besluiten hun spaargeld te gebruiken om zich in Ierland te verdiepen in hun afkomst. Daar ontmoeten ze de charmante Aiden Hart, graaf van Glaslough. Door een leugentje regelt Margot een klus voor hun als evenementenplanners voor het kerstgala in zijn kasteel. Brook stemt met tegenzin in. Terwijl ze werken in zijn kasteel, bloeit er iets op tussen Aiden en Brooke.

Christmas unwrapped

De cynische journaliste Charity schrijft een artikel over Erik, een knappe vrijgezel die iedere kerst miljoenen dollars geeft aan arme gezinnen. Hij beweert dat het geld van de Kerstman komt, maar Charity gelooft dat niet. Als ze dichtbij de waarheid komt, moet ze beslissen of ze dit openbaar wil maken.

Christmas contract

De vrijgezelle webdesigner Jolie ziet op tegen de kerstdagen, omdat ze weet dat ze dan haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin tegen gaat komen. Jolies beste vriendin, Naomi, heeft de oplossing: als Jolie een website voor haar broer maakt, wil hij vast wel doen alsof hij haar nieuwe vriend is!

A christmas bride

Hotelmanager Willow helpt haar zus bij het organiseren van haar bruiloft in de kerstperiode. Haar hulp komt als geroepen want er moest plotseling een nieuwe locatie geregeld worden. Willow stelt voor om de trouwerij te houden in het hotel dat vroeger van haar familie was. Eigenlijk wil de nieuwe eigenaar David geen evenementen organiseren, maar Willow weet hem toch te overtuigen.

My Christmas Inn

De ouders van zakenvrouw Jennifer zijn dit jaar niet thuis in de kerstvakantie, dus besluit ze naar Alaska te gaan. Daar staat de oude herberg die Jennifer heeft geërfd van haar oma. Een lokale advocaat wil haar helpen met de papieren van de renovatie. Terwijl ze aan het klussen zijn gaat Jennifer zich steeds meer thuisvoelen in Alaska.

Facebook Comments

Share this post