De eerste meisjes kleertjes en meer
Comments (3)

Nogmaals gefeliciteerd! Wat heb je super leuke dingetjes geshopt! Lief hoe enthousiast Aron over zijn zusje is ♡ Ik ben heel benieuwd naar je play mobile! Deel je straks DIY?

Superleuk! Wen maar snel aan dat roze, want geloof me. Zodra je een meisje in je handen hebt is de kans groot dat je het liefst álles roze ziet. Haha.
Jongens kleding is stiekem toch wel leuker dan meisjes kleding. Maar voor meisjes is er ook heel veel leuks hoor. Mijn (budget) tips zijn: Primark, Zara, C&A en (vooral al ze nog heel klein zijn) Hema..
Geniet ervan 🙂

Je bent goed geslaagd al voor een eerste sessie! Het jurkje van Babyface is echt mijn ding. Het lijkt me heerlijk om voor een meisje kleertjes te kopen. Zo lief dat Aron even in beeld komt, lijkt me echt een schat van een broer! Het 9-maanden plakboek heb ik tijdens mijn zwangerschap gebruikt, en ik vond het geweldig. Inderdaad niet zo standaard en lekker ruimte om echt dingen in te plakken. X, Judith

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP