Aron Kids fashion zwanger

De eerste meisjes kleertjes en meer

Zoals jullie afgelopen maandag konden lezen ben ik in verwachting van een meisje! Super leuk natuurlijk en dat betekent dat ik wij een compleet nieuwe garderobe mogen gaan shoppen. Afgelopen zaterdag kochten wij haar eerste kleertjes en dit deel ik natuurlijk graag. Ook shopte ik schoenen voor Aron en kreeg ik nog wat cadeaus. Benieuwd naar de eerste meisjes kleertjes? Kijk dan mee!

De kleertjes komen allemaal van de prenatal, en op het blauw gestipte jurkje na is het van Prenatal. Het jurkje blauw gestipt jurkje is van babyface. Dat jurkje is wel echt mijn favoriet haha! Ik kan dan ook niet wachten tot ze hem mag dragen. Aron zijn schoenen komen bij de adidas winkel vandaan, ik vind ze zo gaaf!!

De eerste meisjes kleertjes toch wel heel bijzonder om dit nu te weten en ook nog eens  bij de meisjes afdeling te mogen shoppen.

Wat vinden jullie van de eerste kleertjes voor ons mini meisje?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Sanja

  Nogmaals gefeliciteerd! Wat heb je super leuke dingetjes geshopt! Lief hoe enthousiast Aron over zijn zusje is ♡ Ik ben heel benieuwd naar je play mobile! Deel je straks DIY?

  29/10/2014 at 9:00 am
 • Reply Mariëlle

  Superleuk! Wen maar snel aan dat roze, want geloof me. Zodra je een meisje in je handen hebt is de kans groot dat je het liefst álles roze ziet. Haha.
  Jongens kleding is stiekem toch wel leuker dan meisjes kleding. Maar voor meisjes is er ook heel veel leuks hoor. Mijn (budget) tips zijn: Primark, Zara, C&A en (vooral al ze nog heel klein zijn) Hema..
  Geniet ervan 🙂

  29/10/2014 at 4:56 pm
 • Reply Judith

  Je bent goed geslaagd al voor een eerste sessie! Het jurkje van Babyface is echt mijn ding. Het lijkt me heerlijk om voor een meisje kleertjes te kopen. Zo lief dat Aron even in beeld komt, lijkt me echt een schat van een broer! Het 9-maanden plakboek heb ik tijdens mijn zwangerschap gebruikt, en ik vond het geweldig. Inderdaad niet zo standaard en lekker ruimte om echt dingen in te plakken. X, Judith

  29/10/2014 at 10:07 pm
 • Leave a Reply