De eerste baby spullen
Comments (8)

Ja zo klein ook haha!

Leuke dingen al zeg! Dat pakje dat je vd buren hebt, heb ik ook voor onze baby gekocht 🙂 En dat mum&dad pakje hebben we toen in maat 62 voor Olivia gekocht en ligt nu weer gewassen in de kast. Heerlijk zacht stofje en de kleuren blijven mooi!

Ja lief hé, ik ben er zelf ook super blij mee 😀

Ik had hem inderdaad bij jou gezien, en daardoor wilde ik hem ook.

Oh al die Jip en Janneke spulletjes van de hema vind ik ook echt te leuk. Wij hebben vooral veel tweedehands gekocht en ik vind het dus een beetje zonde om zelf nog een heleboel nieuw aan te schaffen. Uiteraard heb ik wel een aantal dingen uitgezocht bij o.a. de H&M in de kleinste maatjes. Ik wilde voor na de geboorte wel iets hebben voor de kleine wat we echt zelf hadden uitgezocht. We hebben dus ook het H&M boxpakje van I love mum & dad. En ik vind het ook wel fijn dat ik zelf nog iets heb uit kunnen zoeken bij Primark vorige week.

Jullie verhaal is zo herkenbaar voor mij, bij Aron ging dat bij ons ook zo. Heel veel gekregen/gekocht via via en een paar dingen zelf gekocht. Ik vond dat toen geen probleem. Nu heb ik wel zoiets, dat ik graag wil baby shoppen, aangezien ik dit bij Aron nooit heb gedaan.

Ja absoluut. Genieten doe ik zeker, dankje! 🙂

Leuke dingen heb je al voor de baby geshopt/gekregen. Echt super dat jullie nu de mogelijkheid hebben om veel zelf te kopen voor de baby (en babykamer enz). Nog van harte gefeliciteerd met deze zwangerschap en jullie gezonde kindje <3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP