zwanger

De eerste baby spullen

Inmiddels ben ik 14 weekjes zwanger en begint er in ons huis een mini baby verzameling te komen. De meubeltjes staan al op het kamertje en  de kinderwagen hebben we ook al gekregen. Ik nam een video op met de eerste baby spullen/cadeautjes.

Kan je de video niet zien? Klik dan hier

De eerste baby spulletjes blijven toch heel bijzonder. Een aantal items kocht ik al vlak voor mijn miskraam, en nu kan ons kleine babytje hopelijk straks aan. Leuke pakjes, het eerste knuffeltje en nog veel meer mooie items. Nu nog allemaal neutraal, maar hopelijk binnenkort met een blauw of roze kleurtje. Ik ben benieuwd. Of er een niet zo’n lange tijd hebben wij de pretecho waarbij wij te weten krijgen of er een jongen of een meisje in mijn buik groeit en ik moet eerlijk toegegeven dat ik heel erg nieuwsgierig ben. Binnenkort weten wij of wij jongens of meisjes spullen mogen gaan kopen.

Wat heb jij als eerste gekocht toen je zwanger was?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Joyce

  Ja zo klein ook haha!

  04/10/2014 at 10:20 am
 • Reply Gwen

  Leuke dingen al zeg! Dat pakje dat je vd buren hebt, heb ik ook voor onze baby gekocht 🙂 En dat mum&dad pakje hebben we toen in maat 62 voor Olivia gekocht en ligt nu weer gewassen in de kast. Heerlijk zacht stofje en de kleuren blijven mooi!

  04/10/2014 at 1:35 pm
  • Reply Joyce

   Ik had hem inderdaad bij jou gezien, en daardoor wilde ik hem ook.

   04/10/2014 at 5:17 pm
 • Reply Joyce

  Ja lief hé, ik ben er zelf ook super blij mee 😀

  04/10/2014 at 5:15 pm
 • Reply Jennifer

  Oh al die Jip en Janneke spulletjes van de hema vind ik ook echt te leuk. Wij hebben vooral veel tweedehands gekocht en ik vind het dus een beetje zonde om zelf nog een heleboel nieuw aan te schaffen. Uiteraard heb ik wel een aantal dingen uitgezocht bij o.a. de H&M in de kleinste maatjes. Ik wilde voor na de geboorte wel iets hebben voor de kleine wat we echt zelf hadden uitgezocht. We hebben dus ook het H&M boxpakje van I love mum & dad. En ik vind het ook wel fijn dat ik zelf nog iets heb uit kunnen zoeken bij Primark vorige week.

  06/10/2014 at 10:12 am
  • Reply Joyce

   Jullie verhaal is zo herkenbaar voor mij, bij Aron ging dat bij ons ook zo. Heel veel gekregen/gekocht via via en een paar dingen zelf gekocht. Ik vond dat toen geen probleem. Nu heb ik wel zoiets, dat ik graag wil baby shoppen, aangezien ik dit bij Aron nooit heb gedaan.

   06/10/2014 at 10:15 am
 • Reply Joyce

  Ja absoluut. Genieten doe ik zeker, dankje! 🙂

  07/10/2014 at 10:36 pm
 • Reply Judith

  Leuke dingen heb je al voor de baby geshopt/gekregen. Echt super dat jullie nu de mogelijkheid hebben om veel zelf te kopen voor de baby (en babykamer enz). Nog van harte gefeliciteerd met deze zwangerschap en jullie gezonde kindje <3

  08/10/2014 at 4:11 pm
 • Leave a Reply