bevalling
Comments (9)

Ahhh, dit is zo waar allemaal en niemand vertelt het je als je zwanger bent. Volgens mij heb ik alle punten 2 keer meegemaakt en dat is ook echt genoeg geweest haha :).

Waaaahahaha! Geweldig meid! En lekker eerlijk! Wat nou roze wolk?! 😉 Bij Jesper viel t mee, geen hechtingen oid, maar ja… ik vrees voor de komende bevalling! 😉

Haha zoals er ook in staat, het is niet gezegd dat je al het bovenstaande krijgt! Maar het is zo waar dat niemand verteld dat het überhaupt eraan komt! haha

Wat komt er veel bij kijken bij een zwangerschap, maar dat weerhoud me niet om nog steeds graag een kindje te willen/mogen krijgen. Wist trouwens ook niet dat het zo moeilijk kon zijn om zwanger te raken… oke niet bij iedereen dan, maar weet het nu dus wel.

Het meeste heb ik ook gehad! Ik heb ook vele haaruitval gehad, maar ik heb ook nieuwe haar gekregen wat heel raar uitsteekt!! 🙁
Oh en m’n borsten… bij mij spoot de melk eruit. Ik kon het niet droog houden tussen m’n badjas uit doen en onder de douch gaan staan.. verschrikkelijk!

Oo dat heb ik ook gehad, had die pads altijd al klaar liggen wanneer ik onder de douche weg kwam!Verschrikkelijk!! Ik voelde me ook echt een melkkoe haha

Dit is maar iets heel kleins als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt! Daar kan ik helaas niet over mee praten in mijn geval ging het te makkelijk om zwanger te raken. Dit neemt niet weg dat ik hartstikke trots op Aron ben. Ik hoop dat het voor jullie snel lukt! x

Haha je bent niet verplicht om dit te lezen Ger!

Ik had rond de 30 32 weken een borstontsteking….verschrikkelijk…wat een pijn..mijn huisarts vroeg ook..Wanneer ben je bevallen…euh…ik moet nog 8 weken…haha…maar wel antibiotica gehad en ijspack erop..

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP