Happy momlife

sex toys
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De beste voorbereiding op de volgende intieme stap

Steeds meer mensen praten openlijk over hun seksleven. Vandaag een gastblog van iemand die meer kan vertellen over dit onderwerp en je meer uitleg kan geven. Taboes doorbreken? Yes! Er staan al meer blogs over dit onderwerp op de site. Dus schroom vooral niet om verder te lezen en te ontdekken!

sex toys

Anaal is tegenwoordig een van de populairste seksfantasieën om te proberen. Maar als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, kan anale seks zeker intimiderend voor je zijn. Dat gezegd hebbende, het hoeft zeker niet zo te zijn als je precies weet hoe je je moet voorbereiden op anale seks. Daarover lees je hieronder meer! 

Doe het rustig aan

Als anale seks nieuw voor je is dan moet je partner niet direct met een voorbinddildo of penis je achteringang betreden, vaak lukt dat niet eens. In plaats daarvan is het belangrijk om alles rustig te doen. Zo is het verstandig om eerst wat vingers in te brengen, op deze manier kun je alles oprekken en voorbereiden op het echte werk. Ook een buttplug kan hierbij helpen, terwijl het bovendien van groot belang is om altijd veel glijmiddel te gebruiken bij anale seks. 

Vergeet de bescherming niet

Uitwerpselen bevatten bacteriën en daardoor kan het dat je na anale seks bacteriële vaginose ontwikkelen, wat pas mogelijk is als je ontlasting je vagina bereikt. Dit risico wil je uiteraard minimaliseren, daarom is het verstandig dat je partner een condoom draagt bij anale seks. Op deze manier kun je de verspreiding van soa’s bovendien tegengaan, net als een urineweginfectie voor de man. Ga je van anale seks naar vaginale seks? Je partner moet dan een ander condoom omdoen, dit vermindert de overdracht van bacteriën. 

Spoel alles goed door

Ja, anale seks zal helaas waarschijnlijk een element van ontlasting bevatten. Toch is het mogelijk om dit te voorkomen, hiervoor kun je een klysma gebruiken. Je kunt dit het beste een tot twee uur voordat je met anale speeltjes aan de slag gaat doen. Echter is het verstandig om niet al te vaak te spoelen. Over het algemeen is het veilig, maar als je het te vaak doet, kan dit effect hebben op je elektrolyten. Ook kan het een opgeblazen gevoel of zelfs diarree veroorzaken. 

Pak alvast een handdoek

De laatste voorbereiding die je moet nemen op anale seks is het pakken van een handdoek. Tijdens de seks kan het maar zo dat een ongelukje gebeurt, wat bij anaal al helemaal een grote rommel kan opleveren. Je kunt dan maar beter alvast een handdoek bij de hand hebben, dit zal het opruimen makkelijker en sneller maken. Bovendien hoef je dan niet je beddengoed te wassen, dit blijft immers schoon door de handdoek.

Facebook Comments

Share this post