Happy momlife

shutterstock_450308977
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De badkamer een doorn in het oog?

Wij hebben inmiddels in diverse huizen gewoond en iedere keer hadden wij wel iets met de badkamer. In ons eerste huis stond het bad onder stroom, maar was er gelukkig nog wel een simpele douche waar wij onder konden staan (en wat voor één hij was mega ruim!). Ik heb er bij Aron zijn bevalling goed gebruik van gemaakt in ieder geval. Mooi was hij niet en als ik zelf de badkamer kon kiezen was hij ook niet zo geweest. Waarschijnlijk geen enkele badkamer die wij hebben (gehad) zal ik opnieuw plaatsen.

Drama badkamers

Onze tweede badkamer was op zich prima, alleen was het er in de winter steenkoud en spoelde je de wc door met warmwater haha! Ons derde huis had een hele oude badkamer, ongeveer een half jaar voor wij gingen verhuizen was er een renovatie waardoor de badkamer opeens wel heel erg mooi was! Wij lieten de WC weghalen en dit gaf ons veel meer ruimte. De vierde badkamer was echt verschrikkelijk, hij zat constant vol schimmel, de kit randen waren waardeloos, het afzuigsysteem werkte niet en zo kan ik nog wel even door gaan. Het was gewoon mega slecht onderhouden. Onze huidige badkamer is splinternieuw en dat is ook wel heel fijn. En hij ook gewoon mooi om te zien!

Het huis daarna hadden wij een splinternieuwe badkamer die was wel echt heel erg mooi en fijn! Enige nadeel? Hij zat beneden in ons huis.

Op dit moment hebben wij een verschrikkelijke vooroorlogse badkamer. Ik denk dat dit de ergste badkamer is die wij hebben gehad de afgelopen jaren.

Nieuwe badkamer

Heb je geen geld voor een nieuwe badkamer? En wil je toch je badkamer een flinke upgrade geven? Dan heb je misschien wel wat aan deze tips:

  •  De wastafel – De meeste wastafels kunnen tegenwoordig een mooie kastje eronder hebben, of misschien staat er al wel eentje onder. Heb je een oude vervallen er onder staan? Vervang deze voor een nieuwe. Je kunt ze overal vinden en met een beetje creativiteit hoeft het niet zoveel te kosten. Je kunt natuurlijk ook de gehele wasbak vervangen voor een nieuwe, je badkamer krijg dan direct een nieuwe uitstraling.
  • Een Sunshower – Dit is wel een beetje luxe hoor, maar ik denk wel een fijne toevoeging. Een sunshower is goed voor pijnlijke spieren, maar ook voor een beetje extra Vitamine D. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je niet hartstikke bleekjes wordt. Super handig dus en een luxe toevoeging aan de badkamer.
  • Accessoires Heb je een prima badkamer? Maar mis je wat sfeer? Dan kun je natuurlijk de kranen vervangen en een mooi douche gordijn ophangen. Ook een zeeppompje en tandenborstel beker kunnen al meer sfeer geven aan je badkamer.  Of wat dacht je van een compleet andere spiegel? Kleine veranderingen kunnen al veel verschil maken.
  • Handdoeken – Bij ons liggen de handdoeken in het zicht, dit is een bewuste keuze geweest. Waarom? Omdat ik het een lekker sfeertje vind geven. Wij hebben de handdoeken qua kleuren allemaal bij passend en één kleuren range.
  • Kaarsjes – Ook kaarsjes en plantjes kunnen veel sfeer af geven aan je badkamer.
  • Een andere douchekop – Een douchekop kan ook veel veranderingen maken aan een badkamer. Een lekkere regendouche. Het is een stukje luxe net als een quooker cube. Maar hé je moet je zelf ook af en toe wat luxe gunnen toch?

Eigenlijk moet je niet te moeilijk denken! Maar je kunt er nog altijd voor kiezen om een nieuwe badkamer te (laten) plaatsen.

Facebook Comments

Share this post