Happy momlife

baby s white and gray star printed bassinet
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

DE BABYKAMER INRICHTEN, ZO PAK JE DAT SLIM AAN

Babykamers inrichten, iets waar menig zwangere vrouw naar uit kijkt. Hoe zorg je er nu voor dat je zo’n kamertje klaar krijgt en precies zoals jij het wil? Begin je gewoon ergens aan en zie je wel waar het strandt? Zoek je allerlei leuks bij elkaar en hoop je dat het bij elkaar past of doe jij het op een andere manier

baby s white and gray star printed bassinet

Het moodboard

Tegenwoordig heeft menig vrouw al een pinterestboard vol inspiratie voor de babykamer klaar staan. Op zo’n pagina kun je vaak binnen no time zien of alles bij elkaar past. Ga je beginnen? Begin dan bij de basis, verf de muren en leg een leuke neutrale vloer. Zo kun je makkelijk de rest aanpassen de komende jaren. Dit hebben wij in ieder geval wel gedaan. Daarnaast is mijn tip om het zo rustig mogelijk te houden. Een baby moet er slapen en niet overprikkeld raken. 

Het meubilair

Als je de basis voor elkaar hebt op je moodboard, kun je aan de gang met het uitzoeken van meubels. Wil je een heel nieuwe set uit de winkel of ga je via Marktplaats op zoek naar iets wat een tweede kans verdient? Of ben je niet zo van setjes en ga je liever over heel het internet en door alle kringlopen om schatten te verzamelen? Als je zo te werk gaat, start dan toch eerst met een globaal plaatje te maken. Wat wil je nou precies en dan shoppen maar! 

Aankleding en prulletjes

Als de basis duidelijk is, de meubels zijn uitgezocht, dan kun je nog kijken naar decoratie die nodig is. Misschien wil je een leuk vloerkleed, zodat je uk straks lekker op de vloer kan spelen. Een mooie foto aan de muur bijvoorbeeld, of juist van die leuke stickers. je kunt een kamer ook makkelijk en snel aankleden door gebruik te maken van een leuk behangetje. 

Facebook Comments

Share this post