Persoonlijk

De A van Aron en Alvin

Afgelopen woensdag kwam er een tof pakketje binnen. Aron en ik wilde eigenlijk al een tijdje terug naar de bioscoop om de film Alvin and the Chipmunks te gaan kijken. Alleen besloten wij toen iets anders te gaan doen en vergaten wij de film een beetje. 

Afgelopen woensdag werden wij blij verrast met een tof pakketje van een Pr-bureau met daarin allerlei toffe spulletjes van Alvin and the Chipmunks. In dit pakketje zat een pet met een A erop, de A van Aron & Alvin! Een pet die dus prima bij Aron past. Waar Aron er vandoor ging met de pet ontdekte Sofie de sambabal waar ze vrolijk een muziekje mee maakte.

Alvin and the Chipmunks: The road trip

De drie leukste chipmunks zijn terug! Dit keer reizen Alvin, Simon en Theodore af naar Miami. De drie broers denken na een boel misverstanden dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gaat vragen in Miami en de jongens zal dumpen. Mocht dit doorgaan, dan krijgen ze er ook nog een verschrikkelijke stiefbroer bij. Genoeg reden om het aanzoek te dwarsbomen. Zal het de chipmunks lukken om Dave niet kwijt te raken? Alvin and the Chipmunks: The Road Chip zit weer volop avontuur, humor en muziek.

Wat vinden wij van de film?

Wij hebben de film dit weekend 2 maal bekeken en hij is net als de andere 3  films weer een groot succes! Ik hoorde Aron tijdens het film kijken regelmatig hardop lachen en dat is een goed teken. De liedjes zijn herkenbaar en leuk en het is een film ook een beetje bij te swingen. Volgens ons is de film een groot succes en een echte musthave in de DVD kast.

De film kost €18,99 en is o.a. te koop bij bol.com en zeker een aanrader! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Wat een leuke pet en wat een leuke film. Hier vinden ze de chipmunks ook heel leuk.

  15/06/2016 at 6:30 am
 • Reply Jessica

  Wat een gave pet! Die films zijn leuk he! Ik ga snel de nieuwste eens kijken..

  15/06/2016 at 10:03 pm
 • Reply Angelique

  Wij hebben hem in de bioscoop gezien en keihard gelachen. Ik heb vorig jaar zomer alle delen met Keano gekeken en toen we hoorden dat er een nieuw deel kwam stond er gelijk een mama/zoon date. Geweldige film!

  17/06/2016 at 8:50 am
 • Leave a Reply