Comments (3)

Wat een goede regel! Zouden wij ook moeten doen maar elk jaar loopt het hier toch weer anders….wij hebben er ook maar 1. Denk dat we wat selectiever zouden zijn als er nog broertjes/zusjes zouden zijn.

Wat een handige regels, die ga ik onthouden! Voor dit jaar alles al in huis, maar ongeorganiseerd waardoor het toch meer is geworden dan de bedoeling was!

Ik had ook altijd wel een plan in mijn hoofd qua cadeaus, maar onbedoeld kwamen daar dan toch weer dingen bij. Vaak onder het mom van “ach het is maar € 5” of “he dat is nu zo scherp geprijsd, ik koop het wel voor december”. Maar sinds dit jaar heb ik mijzelf voorgenomen om maar 5 cadeaus per kind in de zak te doen en 1x in de week een klein cadeautje in de schoen. De pakjesavond cadeaus zijn allemaal zo tussen de € 10/15 en ze hebben allebei een iets duurder cadeau (€25/30). De schoencadeaus zijn zo € 5/7,50. Wij hebben ook nog het geluk dat de opa’s en oma’s ook nog wat geld sponsoren hiervoor.

Deze regel spreekt mij ook wel aan! En jouw toevoeging van het creatieve item vind ik ook top! Ik sla ‘m op voor volgend jaar…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP