zwanger

De 20 weken echo

Afgelopen vrijdag, 21 november, was het zover. De 20 weken echo stond op de planning en eindelijk zouden wij gaan horen of ons meisje goedgekeurd zou worden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het best spannend vond, en dat de nachten ervoor bomvol nachtmerries zaten. Gelukkig was dit allemaal voor niks en kunnen we genieten van een gezond meisje. 

Vrijdag om 10:20 waren we aan de beurt en het liep natuurlijk allemaal een beetje uit. In het ziekenhuis was ik onwijs kalm, maar toen ik moest gaan liggen merkte ik dat ik toch wel een beetje gespannen was. Het was heel fijn om lekker lang naar haar te mogen kijken, en ook om toch nog even de bevestiging te krijgen dat ze echt een meisje is. Ik ben een twijfelkont eerst klas en moest het dus nog een keer horen. Nu is het door drie verschillende verloskundigen vertelt, het moet nu wel echt een meisje zijn.

De verloskundige bekeek alle belangrijke delen en je merkte aan haar dat ze steeds enthousiaster werd, een goed teken! Ons meisje werd helemaal goedgekeurd, als zit op de goede plek, werkt goed zoals ze kon zien en ze heeft niks extra’s of te kort. Ze is perfect! Ze was de hele echo wakker en liet dit ook goed merken. Lekker veel heen en weer schoppen en ze was heerlijk aan het sabbelen op de navelstreng. 

Robert en ik zagen beide op de echo een gelijk koppie als die van haar broer. Onwijs leuk om die vergelijking te zien. Toen wij de echo foto aan onze moeders lieten zien kregen we ook te horen dat er een mini Aron aan het groeien is. Toch hoop ik stiekem dat het geen mini Aron is, aangezien Aron een kloon is van zijn papa en ik ook graag een stukje van mezelf terug zie (grapje!)

Met een hele enveloppe vol foto’s van ons prachtige meisje vertrokken wij met een intens gelukkig gevoel weer richting huis. Ons meisje, zo perfect en mooi! Nog +/- 20 weekjes geduld en dan maak je ons gezin compleet! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

12 Comments

 • Reply christa

  Wat fijn! Blijft altijd spannend. Tot ze er echt is. En nu losgaan met meiden spullen??

  23/11/2014 at 7:48 am
 • Reply Sanne

  Super dat alles goed was! Ach ze zeggen toch altijd dat alle kinderen bij de geboorte op hun vader kijken? Dus dat komt later wel goed, haha!

  23/11/2014 at 7:57 am
 • Reply Sas

  Super fijn dit zeg! Lijkt me een erg spannend moment. Geniet ervan!

  23/11/2014 at 7:57 am
 • Reply Gwen

  Zo fijn die opluchting! Olivia lijkt op papa, behalve als de eigenwijs kijkt, dan is het echt net mij haha. Komt vast ook goed met jullie meisje 😉

  23/11/2014 at 10:02 am
 • Reply Dhini

  wat super fijn dat alles goed gaat

  23/11/2014 at 10:48 am
 • Reply Olga

  Zo fijn dat je zoveel echofoto’s hebt, ik kan zelf niet wachten om daar iets leuks mee te gaan doen in huis of in de babykamer 🙂

  23/11/2014 at 1:44 pm
 • Reply Michelle

  Wat een fijn en geruststellend moment! Geniet er lekeker van..

  23/11/2014 at 2:30 pm
 • Reply Jennifer

  Fijn dat alles goed is meid! Alles gaat gewoon helemaal goed. Vertrouwen houden!

  23/11/2014 at 7:15 pm
 • Reply Judith

  Wat ontzettend fijn nieuws meis! Veel plezier met shoppen, klussen (of je man haha) en andere dingen regelen. Voor je het weet zijn de 20 weken voorbij :-). X, Judith

  23/11/2014 at 10:41 pm
 • Reply Rowan

  Hartstikke spannend natuurlijk zon 20 weken echo! Gelukkig was alles goed!

  24/11/2014 at 10:51 am
 • Reply Joyce

  Ja, ik moet ook eerlijk bekennen dat ik hoop dat ze op mij lijkt. Al vreest de rest van de familie hiervoor, aangezien ik prinsessen gedrag vertoon.

  25/11/2014 at 6:46 pm
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  Wat fijn dat alles goed is! En zo fijn dat je iets voorloopt, dan kan ik me alvast een beetje voorbereiden dankzij jouw blogs 🙂 Ik herken die nachtmerries ook wel, hopelijk is dat straks na de echo wat minder omdat ik me dan ook zekerder voel. Geniet lekker van dit mooie en goede nieuws!

  03/12/2014 at 9:38 am
 • Leave a Reply