Happy momlife

bloggen
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

De 10 meest gebruikte zoektermen van 2019

het einde van van het jaar is in zicht en op dat moment vind ik het altijd leuk om terug te kijken en in mijn statistieken te duiken. Welke zoektermen werden er bijvoorbeeld het vaakst gebruikt om op mijn blog terecht te komen?

1. joyfromjoyce & joycefromjoyce

Heel logisch natuurlijk als op mijn site wilt komen. Naast deze vorm zijn er nog meer varianten te vinden in mijn zoektermen alleen kwamen die wat minder vaak voor dan deze twee.

2. 1 april grappen 2019 & leukste 1 april grappen 2019

Hier schreef ik afgelopen jaar een blog over en dat was een groot succes! Er werd veel op gezocht en ook op de dag dat ik hem plaatste kwamen er veel hits op binnen. Je kunt de blog hier lezen. Komend jaar maar een nieuwe variant maken.

3. Amazon

Er kwamen ook veel hits binnen op Amazon. Grappig, want een blog hierover heb ik nog niet geschreven. Deze staat wel op de planning om komend jaar te schrijven. Je kunt hier namelijk LEGO etc kopen voor minder geld.

4. schijt aan je leeftijd taart & schijt aan je leeftijd

Twee jaar geleden schreef ik deze blogpost, omdat ik deze taart voor mijn moeder maakte toen ze 50 werd. Een groot succes en helemaal via Google kwamen er veel bezoekers binnen. Je kunt de blogpost hier lezen.

5. trouwjurk joyfromjoyce

Ook waren jullie heel nieuwsgierig naar mijn trouwjurk. Dat snap ik best want dat ben ik bij andere mensen ook heel snel. Wist je dat ik nu een hele andere jurk zou uitzoeken. Klik hier om mijn trouwjurk in nog meer beeld te bekijken. Ik zal nog even wat extra foto’s toevoegen deze week.

6. sinterklaasspel & pakjesspel kerst

Dit is ook een blog die al langer online staat. De blog over het Sinterklaasspel voor volwassene. Het is ook zo leuk om te doen dus ik snap wel dat iedereen wil weten hoe je hem moet spelen. Klik hier voor de blogpost.

7. broccoli rijst lidl

Dit recept is groot favoriet via google en via pinterest. Inmiddels staat ie op kitchenmom.nl en ook daar is hij een groot succes. Klik hier voor het recept. 

8. ladycup wie gebruikt het

Ik gebruik nu bijna 2 jaar een menstruatiecup en dat bevalt mij heel erg goed. Toen ik hem net had schreef ik er een blogpost over en op verschillende zoektermen komen jullie hierop binnen. Je kunt de blog hier lezen. Zal ik een update schrijven?

9. vilten kerstboom

Mijn blog over het zelf maken van een vilten kerstboom is ook elk jaar in december weer een groot succes.

10. zeeman zwangerschap

en dan als laatste een blog die ik schreef tijdens de zwangerschap van Fleur en waar jullie nog steeds heel veel op zoeken. De zwangerschaps jurkjes die ik droeg van Zeeman. De basics verkopen ze nog steeds en zijn dikke aanraders, zwanger of niet!

Facebook Comments

Share this post