Persoonlijk

Dankjewel 2016!

Het zit er bijna op 2016 is voorbij en ik heb stiekem heel veel zin in het nieuwe jaar. 2016 is niet het makkelijkste jaar geweest en mijn spanningsboog heeft veel aangespannen gestaan. Toch had 2016 ook mooie momenten en momenten waarvoor ik dankbaar ben. En daar blik ik natuurlijk graag op terug. 

Vriendinnen! 

2016 stond in het teken van vriendschappen. Ik heb vriendschappen herontdekt en nieuwe vriendschappen gemaakt, ook vriendschappen verbetert. Afgelopen jaar ben ik begonnen met lesgeven en heb daar Froukje ontmoet, mijn lievelingscollega met dezelfde gevoel voor humor en liefde voor kerst. Ik ben dan ook blij dat ik haar elke vrijdag weer mag zien na mijn lessen en we nog even samen kunnen ouwehoeren. Samen met Carmelina heb ik nieuwe herinneringen gemaakt en hebben we elkaar nog beter leren kennen. Hinnie & Patricia, ik ben dankbaar dat we samen mooi hoogtepunten hebben kunnen delen en op naar nog meer! Marjolijn, we hebben elkaar belachelijk weinig gezien dit jaar en daar moeten we volgend jaar echt verandering in brengen, maar volgens mij bedenken we dit elkaar jaar haha! Lieve voetbalchicks, we hebben leuke meiden avonden gehad afgelopen jaar, veel gelachen en veel wijn gedronken. In het nieuwe jaar zullen er hopelijk nog veel avonden volgen. Lieve vriendinnetjes, dankjewel dat jullie 2016 een stuk mooier en makkelijker maakten!

Nieuw werk!

2016 stond ook in het teken van werken. In april begon ik met werken als dansjuf en dit is absoluut mijn hoogtepunt van 2016. Iedereen heeft een droombaan en die van mij is het zijn van dansjuf. Het was tijdelijk werk, maar ik heb alles op alles gezet om dit door te kunnen zetten naar een langere aanstelling. Inmiddels mag ik het 2,5 uren per week geven en vind ik het onwijs leuk om te doen. Het is mijn hoogtepuntje van de week! Daarnaast ben ik ook begonnen met het werken als Call Agent en heb daar onwijs leuke mensen mogen ontmoeten. Het werk is niet altijd even leuk, maaaaar mijn collega’s zorgen ervoor dat het stukken leuker is.

Joy from Joyce!

Afgelopen jaar was niet mijn beste jaar als blogger, door de drukte waar ik in terecht kwam kwam het bloggen op een lager pitje en kwam er niet elke dag iets online. Toch ben ik onwijs dankbaar voor alles dat ik heb mogen doen het afgelopen jaar als blogger. En ben ik elke dag weer dankbaar voor de mensen die een bezoekje brengen aan mijn blog, een reactie achter laten of alleen al mijn blogs lezen. Op naar een nieuw blogjaar met hopelijk een heleboel hoogtepunten!

Mijn gezin! 

Als gezin is het ook niet altijd even makkelijk geweest. Robert en ik hebben beide veel momenten gehad waarbij stress parten speelde. Maar toch slaan wij ons er weer door heen. Komend jaar moet ons jaar worden zoals we zelf zeggen en veel mensen om ons heen zeggen en daar gaan we voor! Er staan mooie dingen op ons te wachten in het nieuwe jaar waar we samen helemaal voor gaan en voor vechten.

Waarvoor ben jij dankbaar in 2016? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marileen

  Wat fijn dat je een goed jaar hebt gehad!
  Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden!

  29/12/2016 at 2:26 pm
 • Reply Froukje

  Ben zo blij dat wij collegas zijn geworden!❤❤

  29/12/2016 at 4:32 pm
 • Reply Romy

  Wat fijn dat je zoveel dierbare vriendinnen hebt om dingen mee te delen. Ik kan me voorstellen dat je naast de mooie ontwikkelingen op werkgebied ook blij bent dat je 2016 achter je kunt laten, omdat het niet altijd even makkelijk was. Ik hoop dat 2017 jullie heel veel goeds zal brengen in jullie nieuwe huis!

  29/12/2016 at 7:08 pm
 • Leave a Reply