Happy momlife

Schermafbeelding 2020-09-16 om 12.15.15
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dag van de leidster – GRATIS PRINTABLE

Zoals je misschien wel weet deel ik met grote regelmaat de leukste printables van Milou. (Je kunt haar hier volgen op Instagram voor nog meer inspiratie). Morgen is het de dag van de leidster, de dag om de leidster van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal in het zonnetje te zetten. Speciaal hiervoor het Milou een leuke printable gemaakt die je om (iedereens) favoriete chocolade kunt wikkelen.

Leiders en leidsters op kinderdagverblijven en als gastouders hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. De leiders en leidsters zijn enorme betrokken bij kinderen en hebben een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats. Ook ouders die een keer in de file staan en daarom pas na sluiting hun kind komen halen, weten hoe enorm warm en betrokken deze medewerkers zijn.

Eens per jaar wordt de waardering voor deze medewerkers geuit met de Dag van de Leidster. Een soort van moeder- en vaderdag voor deze surrogaat-ouders. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. De Dag van de Leidster valt ieder jaar op de derde donderdag in september. Dit jaar is dat dus morgen.

Je kunt iets leuks voor de leidsters/leiders knutselen, maar je kunt ook deze toffe printable uit printen.

Download hier je printable wikkel [download id=”44807″]

Ik ga vandaag nog even aan de slag, zodat Fleur morgen iets lekkers voor haar lieve juffen mee kan nemen.

Facebook Comments

Share this post