Persoonlijk

Daar ben ik weer!

Toen ik 22 juli met verlof ging leek 1 oktober heel ver weg en had ik ergens de stille hoop dat mijn baby dan wel ruim een maand oud zal zijn. Maar dat liep even anders toen Fleur besloot om met 41 weken en 4 dagen te komen. De laatste loodjes van mijn zwangerschap waren pittig en de eerste weken van Fleur ook. Ik moet erg wennen aan alles en ben misschien wel voor het eerst in mijn moeder leven onzeker. Ik zal waarschijnlijk nog wel delen waar dit allemaal vandaan komt, maar dat is nu nog te kwetsbaar. Daarmee wil ik absoluut de minder mooie dingen niet wegmoffelen het zijn dingetjes die mijn persoonlijk veel doen en die dingen moet ik goed afsluiten voor mezelf.

1 oktober was de datum waarop ik eigenlijk weer volledig wilde gaan bloggen. Deze datum koos ik met de gedachten dat Fleur er wel zou zijn in augustus. Dit bleek wat later en qua gevoel ben ik er ook nog niet aan toe om weer fulltime aan de slag te gaan voor mijn blog. Ik zal wel weer actiever worden, maar heb besloten nog wat extra weekjes rust te nemen. Ook om alles in mijn hoofd even rustig te krijgen.

Ik begin dus wel weer met bloggen, maar met een rustiger tempo. Ik zal nog niet elke dag een blog online hebben, want ik weet gewoon niet wanneer ik vredes naam moet bloggen haha! Ook kan het zijn dat een blogpost niet om 06:00 uur online staat, maar ergens in de loop van de dag.

Hoe gaat het nu?

Fleur is aankomende dinsdag 4 weken oud en ik kan eindelijk zeggen dat ik aan het genieten ben. De start had een aantal hobbels en dat is mijn niet in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig is alles inmiddels rustig en heb ik ook al wat meer vertrouwen in het moederschap met drie kinderen. Fleur doet het goed en is ook een stuk rustiger qua spugen. Qua slaap kan ik nog wel wat uurtjes gebruiken maar dat hoort erbij met zo’n kleintje. Gelukkig hebben Robert en ik de avonden-ochtenden-nachten goed verdeeld waardoor iedereen zijn/haar rust goed kan pakken.

Dus ik ben er weer, soort van dan, en heb zin om van alles te delen. Aanstaande dinsdag heb ik mijn bevallingsverhaal ingepland staan een lang verhaal over het begin van ons nieuwe leventje met z’n vijfjes. Ook komen er de komende weken regelmatig leuke winacties online om de geboorte van Fleur te vieren. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Kirstem

  Knap hoor hoe je het allemaal doet! Ik ben benieuwd hoe het mij straks afgaat met drie kids!

  01/10/2017 at 6:32 am
 • Reply Anne

  Nog lekker blijven genieten van jullie bubbel!
  Wat duurt wachten dan lang… hier ook n kindje die pas besloot om bij 41+4 te komen.. begon zelf bijna te denken dat ik de eers5e zou worden die er mee bleef zitten. Benieuwd naar jou verhaal

  01/10/2017 at 12:58 pm
 • Reply jolanda

  Neem je tijd en geniet van je kindjes! Mooie foto.

  01/10/2017 at 8:13 pm
 • Leave a Reply