Happy momlife

img_8843
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Corona thuis isolatie dag 6 & 7

Zo! De eerste officiële week zit erop, voor ons al een 1,5 week. De isolatie hier wordt steeds meer. Inmiddels zit ik op de bank met een koortslip wat aangeeft dat ik moe ben en een lage weerstand heb. Ro heeft mij dan ook verzocht om niet meer naar de winkel etc. te gaan. De wereld wordt steeds kleiner.

ZATERDAG

Om half 7 gaat de buurjongen naar het werk denk ik? Hij doet heel hard zijn muziek aan op zijn boombox waar ik wakker van schrik. Ik dacht namelijk dat het onze kinderen waren die zoveel lawaai hadden. Ik kan niet meer slapen en besluit na een uurtje beneden achter de laptop te kruipen.

Mijn zus is jarig, ze is 30 geworden! Eigenlijk hadden wij een heel feest gepland voor haar, maar dat kan niet door gaan. Wel zingen wij met z’n allen een verjaardagslied voor haar <3

Ik heb nog al een k* dag, zondagochtend ontdek ik hoe dat komt, maar zaterdag had ik nog niks door. Terwijl de kids buiten spelen ga ik maar aan de slag voor een blog voor pasen. Hij komt deze week online.

’s Avonds lekker aan de pannenkoeken.

Na het eten duik ik in bed. Ik ben gaar, jankerig en moe! Na ruim een uur slapen word ik weer wakker.

’s Avonds nog even proosten op de verjaardag van mijn zus. Jillz is echt één van mijn favo drankjes!

ZONDAG

Zondag ochtend ontbijten met koffie en een koude pannenkoek. Lekkerrr

Tijd om even op boodschap te gaan. Bij het maken van deze foto ontdek ik ook mijn koortslip, shit!

Het s echt heerlijk weer!

Mijn moeder zet ondertussen de kralen klaar. Deze pikt Ro daar morgen op, kan ik weer aan de slag met alle bestellingen.

De kindjes willen even samen op de Nintendo. Zo lief hoe ze afgelopen week naar elkaar toe zijn getrokken. Trots op beide!

Terwijl ze rustig spelen ga ik aan de slag met nog wat bestellingen.

Zo! Dit stapeltje is weer klaar om op de post te gaan.

Deze is ook zo mooi! Zonder letters te koop voor €3,-

Ik ga nog even aan de slag met een simpele, leuke DIY voor pasen. Komende week op de blog!

De ukkies spelen buiten! <3 heerlijk hoe ze bezig zijn. Ze hadden bedacht dat er een moestuin moest komen.

Net als alle andere zondagen een soepje op basis van veel groente. En een broodje kroket want daar had ik mega veel zin in. En nee niet vega.

Na het eten douchen en nog even lekker kroelen samen. Dit was hem, week 1. Op naar week 2. Ik las dat er morgen weer een crisis overleg komt. Ik ben bang dat het allemaal veel lange gaat duren. over 2.5 week is Sofie jarig en ik weet gewoon al dat het een gekke bijzondere verjaardag gaat worden.

Facebook Comments

Share this post