Happy momlife

img_9732
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Corona thuis isolatie dag 14 t/m 17

Er zaten wat extra dagen tussen mijn kijkje in ons leven. Ik zit in een negatieve spiraal en maak weinig foto’s van er hier in en om het huis gebeurt. De zon gaat vanaf vandaag weer schijnen laten we hopen dat dit gaat zorgen voor een zonnetje in mijn hoofd. Het nieuws dat wij tot 28 april, of eigenlijk 3 mei nog thuis zitten (en wie weet hoe lang daarna nog) is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Ook al wist je dat het ging komen.. Ik vind het heel fijn hoor om tijd door te brengen met mijn kinderen, ik vind het interessant om de kinderen les te geven (je leert er zelf ook nog wat van). Maar hé we gaan door, de zon schijnt en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker!

ZONDAG 

Tussen alle drukte door gaan er ook een heleboel bestellingen de deur uit.

Wij hebben het geniale idee om sushi te maken. Er liggen veel ingrediënten in de koelkast en de zalm is in de aanbieding. TOP!

Sofie vindt Sushi niet lekker dus ze krijgt bitterballen!

Deze kleine meid is er dol op, net als Aron!

Na het eten nog even douchen en samen een boekje lezen. Toppers! <3

MAANDAG

Left over sushi lekkaaaah!

Blond Amsterdam heeft kleurplaten op hun site gezet, ik besluit een keertje mee te kleuren met de kuikens.

Tadaaa!

Ik had regenlaarzen besteld voor Fleur alleen deze kwamen niet aan… Door een fout van scapino, ze hebben dit uiteindelijk netjes opgelost, maar ik moest er wel zelf achteraan. Mijn moeder had bij scapino andere laarsjes gehaald, super leuke met lampjes en Fleur gaat er nog net niet mee naar bed.

Ja ook wij gingen de 3D dieren even proberen.

DINSDAG

’s Ochtends maken wij foto’s voor een samenwerking met Terstal, zo leuk om met hun samen te werken.

Ook maken wij direct even een foto voor Sofie haar verjaardag. 8 april viert ze haar 5e verjaardag <3

Daarna ga ik op pad voor een andere samenwerking. Direct even wat verjaardag spulletjes voor Soof meenemen.

Als ik thuis kom staat dit pakketje in de gang. Deze toffe cirkel komt van Fabryk. Hij moet nog aan de muur en dan deel ik het eind resultaat.

En de doos gebruiken ze nu als kamerscherm haha!

Mama maak je nog even een foto van mij? Natuurlijk! <3

Ik had een oproepje geplaatst of er mensen waren die een kaartje willen sturen voor Sofie. De eerste komt al binnen! <3


Het meisje met de roze laarzen!

’s Avonds kijken wij ook weer de persconferentie. Ik merk aan mezelf en Aron dat we het toch wel flink ruk vinden dat wij nog langer thuis zitten.. Maar wij moeten het samen doen.

WOENSDAG

Er komt ook een cadeautje voor Sofie binnen van mijn ouders. Deze gaat bij de rest van de cadeaus die al afgeleverd zijn.

Tijd voor een Smoothie.

Wat een k*t dag! Ik heb nergens zin in en ik besluit pizza’s te bestellen. Gelukkig is iedereen er blij mee behalve mijn lijn ;).

Als de meisjes slapen gaan de mannen online kickbox lessen volgen. Ik ga een stuk fietsen, heb het nodig!

 

Facebook Comments

Share this post