Happy momlife

Heb je een vraag, idee of is er een andere reden waarom je met mij in contact wil komen, stuur mij dan een e-mail door middel van onderstaande formulier. Ik zal ervoor zorgen dat zo spoedig mogelijk een reactie terug heb gestuurd.

Ben u van een bedrijf en wilt u een samenwerking met mij aangaan in de vorm van barter? mail mij dan voor meer informatie dit kan via het mail adres hello@joyfromjoyce.nl

 

4 reacties

 1. Hoi,

  ik wil gaan beginnen met het enveloppensysteem maar ik loop nu al tegen wat dingen aan. Ik heb al wat gelezen op internet maar ik kom vooral Amerikaanse sites tegen en daar werkt het toch net iets anders heb ik het idee.
  Hoe los jij het volgende op:
  Stel je hebt een envelop voor kleding maar manlief vind het wel handig om bij de Wehkamp te bestellen zodat hij niet naar de winkel moet…. M.a.w. hoe verwerk je variabele kosten die toch per bank worden betaald.
  Ik wil niet voor een hele maand in een keer pinnen omdat ik dan veel geld in huis heb. Maar als je begint met budgetteren voor een week dan kan je eigenlijk de eerste weken niets kopen (behalve eten, dat zal elke week op gaan). Als ik 5 euro opzij leg per week voor cadeautjes bijvoorbeeld dan zal ik eerst een paar weken moeten sparen, wil ik iet skunnen kopen. Hoe ben jij gestart?

  In Amerika hebben ze handige mapjes voor de enveloppen. Weet jij misschien of zoiets in Nederland te koop is? Gebruik jij papieren enveloppen?

  Ik hoop op je reactie.

  gr. Renate

 2. Hoi Joyce!

  Ik heb zojuist een mail proberen te verzenden, maar ik krijg een soort foutmelding. Zou je mij kunnen laten weten of mijn mail is binnengekomen? 🙂

  Vriendelijke groet,
  Laura Sulman

 3. ik hoop je op 1 of andere manier te bereiken.. ik krijg steeds een foutmelding als ik je probeer te bereiken.

  Wendy

 4. Ik heb je mails wel gehad. Maar nog geen tijd om erop te reageren.