Comments (13)

Ik kan je de hand schudden, want ik ben er nog nooit geweest. Heel normaal als je uit het noorden komt, maar nu ik (nog eventjes) in het westen woon krijg ik vaak rare blikken als ik het vertel 🙂 Veel plezier tijdens jullie weekendje weg! Ben je al eens met Aron in Duinenzathe geweest? Vindt ie vast heel leuk!

Haha, ja! Ik denk dat ik in mijn leven gemiddeld elke 2 jaar een keer in de efteling ben geweest 😉 Maar ik woon dan ook in het zuiden. Toen ik voor mn studie een paar jaar in het noorden woonde vond men het daar gek dat ik nog nooit op m waddeneiland was geweest…dat is vanuit hier weer een wereldreis. Zo zie je maar, overal is er wat 😛
Veel plezier! Hopelijk is het niet te druk

Ik kom bijna ieder jaar 1 keer in de Efteling. Geweldig! Alleen jammer dat het met jaar steeds duurder wordt. Het is in ieder geval genieten! Ook als je alleen maar kan toekijken!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook altijd heel verbaast reageer als ik hoor dat mensen nog nooit in de Efteling zijn geweest. “Hoe kan dat dan?”, denk ik dan in eerste instantie. Maar ja, als ik er logisch over nadenken… niet iedereen woont er een half uurtje rijden vandaan. En daarnaast zijn de entreekaartjes ook niet de allergoedkoopste. Dat besef ik me ook heel goed. Dat wij eigenlijk elk jaar wel minimaal 1 bezoekje brengen aan de Efteling, wilt niet zeggen dat iedereen dat kan/wil/doet.

De Efteling is jarenlang mijn tweede thuis geweest. Als medebeheerder van een grote fansite bezocht ik het meerder malen per maand. Het abonnement heb ik nog steeds.
Het is niet eens zo dat ik tijdens een bezoek perse attracties wil doen, de sfeer zelf is er al geweldig. Standaard doen we met de kids een rondje sprookjesbos.

Naast de Efteling ga ik nog naar andere parken, ook in Duitsland. Een ritje van bijna twee uur is voor mij dan ook geen probleem. Europapark is een rit van 6/7 uur, daar trekken we dan wel een paar dagen vooruit met overnachting in het dorp ernaast.

Het is vooral sfeer proeven in de Efteling. Ook zonder kinderen wilde ik heel graag in de droomvlucht en naar het sprookjesbos. Wij hebben een abonnement en dat is maar goed ook want nu ik zwanger ben kan ik geen hele dagen meer.
Geniet ervan Meis het wordt een top dag dat weet ik zeker.

Wij gaan elk jaar 1x vanuit veendam..met de gespaarde ahzegels..rond half 7 weg en genieten maar! Lange dag maar zo fijn 🙂

Oei… je gaat maar één dag? Dat wordt keuze maken, maar veel plezier en gebruik ook de gratis app voor handige informatie! Ik ga ieder jaar

Nog een vraag: wist je dat het vakantiepark zo duur is, omdat er toegang tot de Efteling voor elke dag bij inbegrepen is?

Wij proberen sowieso elk jaar te gaan. Over twee weken staat er dan ook weer een dagje in de planning. Wij moeten er 5 kwartier voor rijden, maar met heel veel plezier.
Je/jullie gaan her vast geweldig vinden, veel plezier alvast

De Efteling heeft attracties voor jong en oud. Ik kom er al sinds dat ik klein was en ik vind het nog steeds het mooiste attractiepark. Heel veel plezier. Al denk ik dat een dag wel weinig is als je alles gezien wil hebben.

ohhhh…dat gaat het uitje van het jaar worden! Heel veel plezier samen!

Oh heerlijk!! Wij komen er heel vaak. Gisteren wilden we weer, maar kwamen vast te staan op de A16. Door een ongeval was de tunnel afgesloten en dus stonden we helemaal stil. Uiteindelijk konden we er wel af, maar was zonde van de kaartjes geweest als we er alsnog heen gingen. Dus ik hou hem nog even tegoed.

Hahaha..hier ook iemand die nog NOOOOIIT is geweest! En dan ook vanwege de lange rijafstand vanaf het hoge noorden. Ik wil wel heeeelll graag. Komt vast nog wel eens een keer. Veel plezier alvast.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP