#mamawordtfit

Clean 9 | Let’s do this!

Onlangs zag ik een oproep van Krisel voorbij komen waarbij ze zocht naar een blogger die Clean 9 wilde gaan proberen. Het stond al een tijdje op mijn to-do list, maar ik vond mezelf nog niet stabiel genoeg om het te proberen. Maar ik ga de uitdaging aan.

Wat zit er in het Clean 9 pakket?

Clean 9 detox pakket is een heel compleet pakket. Er zit een handboek in waarin precies stat wat je wanneer mag eten (handig!) en je kunt hem gebruiken als dagboek om te schrijven hoe het je af gaat. Daarnaast zit er een handig meetlint waarbij je jezelf zonder hulp kunt opmeten. Er zit een shaker in voor de shakes die je dagelijks drinkt in te shaken. Ook de voedingssuplementen zitten per dag in gepakt, super handig! En dan zit het belangrijkste gedeelte natuurlijk ook in de doos; de aloë vera gel de basis van de clean.

Wat is het?

Met het C9 programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met het transformeren van uw lichaam.

Waarom ga ik het doen?

Ik heb al vanaf mijn puberteit heel veel last van mijn darmen en ik heb om mij heen gehoord dat Clean 9 een goede uitwerking op je darmen kan hebben. Ik hoop stiekem dat dit ook voor mij op gaat. Daarnaast is de cleansing een goede manier om van mijn suiker verslaving af te komen. Ik heb al zo vaak geprobeerd om hiervan af te komen, maar het lukt mij niet. Ik hoop dan ook dat dit een opstapje is naar een gezonder leven en dat dit voor mij het begin kan zijn van een leven met heul veel minder suiker.

Daaag redbull verslaving! 

Eén van mijn ergste en slechtste verslavingen is mijn redbull verslaving. Ik kan met gemak meerdere blikjes per keer naar binnen werken en dit is niet bepaald heel gezond en hier moet ik gewoon mee stoppen. Er zijn zoveel andere manieren om energie te krijgen. Helaas kan dit er wel voor zorgen dat ik heel veel hoofdpijn ga krijgen, omdat ik ga afkicken. Ik ben benieuwd hoe ik hier op reageer en ga jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Clean 9 en dan?

Nu hoor ik mensen al denken; ” Leuk Joyce dat je Clean 9 gaat doen maar denk je nu echt dat dit gaat helpen” ? Ik ben iemand die ervoor in is om van alles te proberen en er zal echt wel iets zijn wat helpt. Ik hoop dat Clean 9 dit voor mij gaat zijn. Daarnaast weet ik ook dat je er niet komt met alleen een drankje, maar ik ga het natuurlijk niet alleen doen met een drankje. Ik  ben sinds vorige week weer druk aan het sporten en gestart met insanity en daarnaast wil ik ook dolgraag weer gaan hardlopen. Zodra wij weer thuis wonen wil ik gaan bootcampen met vriendinnen dus er staan voldoende sportieve activiteiten op de planning. Daarnaast komt er bij de vereniging waar ik les geef een nieuwe sport en dat is iets wat ik al een hele tijd wil gaan doen. Ik ga er nog niet over uit wijden, want ik weet niet of ik er al iets over mag zeggen haha!

Morgen start ik mijn uitdaging en ik ga jullie de komende 9 dagen op de hoogte houden van mijn ervaring. Via mijn blog en via mijn social media kanalen. Ben je nu al enthousiast? Kijk dan eens op de fb pagina van Kristel of bestel de producten via haar shop

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Romy

  Wat knap dat je deze uitdaging aangaat! Ik hoop dat je er veel baat bij hebt!

  15/10/2016 at 9:32 am
 • Reply Lilian

  You can do it! Succes.

  15/10/2016 at 11:47 am
 • Reply Nienke

  Oeh, ben benieuwd!

  15/10/2016 at 1:38 pm
 • Reply cassandra

  Veel succes, ik heb hem gedaan. Ook met een Red Bull verslaving as you know. De eerste 2 dagen waren behoorlijk pittig, begin dus echt op een dag waar je 2 dagen niet hoeft te werken en geen fysiek zware dingen hoeft te doen. Anders kun je nog wel eens flauwvallen. Ik ben helaas terug bij af, omdat ik hem in een (voor mij) verkeerde periode heb gedaan, maar zou deze kuur zo nog eens doen omdat hij wel goed bevalt. Succes x

  16/10/2016 at 12:28 pm
 • Reply Jessica

  Heel veel succes. Ben benieuwd naar wat je er van vind.

  17/10/2016 at 5:01 pm
 • Leave a Reply