Persoonlijk

Clean 9 | Dag 7 t/m 9

Een tijdje terug schreef ik al over de eerste helft van mijn clean 9 avontuur. En hebben jullie natuurlijk nog een derde deel van mij tegoed. Het deel waarbij ik mijn eindresultaten met jullie ga delen. Ben je benieuwd wat de clean 9 voor mij gedaan heeft? Lees dan snel verder. 

Klik hier voor deel 1

Klik hier voor deel 2 

Ik merk dat ik eindelijk ritme in mijn dagen begin te krijgen en dat het honger gevoel helemaal weg is. De drang naar cola, ice tea en redbull zijn ook verdwenen en dat was eigenlijk mijn doel. Doel behaald zul je denken? Ja, maar ik zet door en ga de kuur natuurlijk af maken. Ik ben wel heel blij dat ik weer wat mag eten naast groente en fruit. Ik gebruik nog elke avond een recept uit het boekje, maar heb al wel een privé board op pinterest met recepten met weinig calorieën.

Hoe reageert mijn lichaam?

Mijn lichaam is heel blij met de kuur volgens mij. Mijn darmen werken zo goed dat ik haast zou denken dat ik zwanger ben. Dit ben ik niet, want tijdens de kuur vier ik mijn maandelijkse feestje. Dit maakt het wegen en meten wel wat teleurstellende, maar ach uiteindelijk is natuurlijk meer dan de kilo’s en centimeters. Ik ben hartstikke blij dat ik weer zonder darmkrampen door het leven kan gaan. Voor mij een grote motivatie om het gezonde eten vol te houden.

Meer energie! 

Tijdens de laatste paar dagen krijg ik ook steeds meer energie. Ik kan in de ochtenden op eens goed uit bed komen en ik merk dat 8 uur slaap ruim voldoende is. Meer heb ik niet meer nodig. Dit vind ik ook absoluut een plus punt van de clean. Normaal gesproken leef je natuurlijk van suiker moment naar suiker moment, omdat je lichaam dit gewent is.

Sporten 

Het sporten gaat ook goed! Insanity is echt mijn sport en ik kan het goed volhouden. Je moet elke dag minimaal 30 minuten sporten en dit gaat voor mij eigenlijk goed. Ik geef natuurlijk ook elke week dansles waardoor ik ook in beweging ben. Het sporten hoop ik nu weer goed vol te houden en zodra ik weer in ons thuishuis woon wil ik ook graag gaan bootcampen. Mijn vriendinnengroep is heel actief, maar door onze renovatie en dat het voor mij niet mogelijk is er op tijd te zijn heb ik besloten in het nieuwe jaar te beginnen.

De resultaten 

En dan nu natuurlijk de resultaten. Bij de eerste meeting ben ik 2 KG kwijt. Hartstikke veel en hartstikke knap natuurlijk! Uiteindelijk raak ik nog 1.5 KG kwijt en komt de teller op 3.5 KG te staan. En dat tijdens mijn maandelijkse feestje vind ik hartstikke netjes. Qua centimeters ging het ook goed. Ik kon mijn oude broekmaat weer aan en ben dus een maatje kleiner geëindigd. Mijn buik is een stukje strakker, maar dit vond ik geen eerlijke meeting, omdat dit natuurlijk tijdens mijn menstruatie is en mijn buik dan gewoon lijkt op een buik van iemand die 23 weken zwanger is.

Ik ben ergens blij dat het erop zit het drinken van de Aloe Vera vind ik niet makkelijk. Het minder eten gaat mij goed af en ik wil dit ook echt gaan volhouden. Nu de kuur erop zit is het echt aan mezelf om dit ook daadwerkelijk te doen.

Ik vond de clean 9 bijzonder en wanneer mijn lichaam weer vreemd doet of wanneer ik denk het weer nodig te heben zou ik het zeker nogmaals gaan doen. Het is ook mogelijk om een vervolg te doen dat kan met de F15! Nu al enthousiast? Je kunt de clean 9 bestellen via Kristel haar webshop of kijk voor meer informatie op haar Facebook pagina

Dit blog is geschreven in samenwerking met Kristel Aloë Vera.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Maaike

  Ik ben wel getriggerd nu! Misschien toch maar eens uitproberen.. Al lijkt me het niet eten wel héél erg zwaar!

  15/11/2016 at 9:07 pm
  • Reply Kristel

   Hoi Maaike mocht je de kuur willen bestellen ik heb op het moment een mooie aanbieding met de c9. We hebben trouwens op alle producten een niet tevredenheidsgarantie.
   Fijne avond.

   Groetjes kristel

   23/11/2016 at 8:21 pm

  Leave a Reply