#mamawordtfit

Clean 9 | Dag 3-6

Een paar dagen geleden deelde ik mijn eerste clean 9 ervaringen, niet gelezen? Klik dan hier. De eerste dagen waren zwaar en ik ben blij dat het erop zit. Vanaf dag drie mag je namelijk weer een lichte avondmaaltijd introduceren. Yess! Eindelijk weer iets anders naar binnen werken. Ik heb een boodschappenlijstje gemaakt en ga braaf de recepten in het boekje opvolgen. 

De eerste meting 

Aan het begin van dag 3 heb ik mijn eerste weg en meet moment gepland. Normaal gesproken hoeft dit niet bij Clean 9, maar omdat ik graag resultaten deel heb ik dit wel gedaan. Op de weegschaal ontdek ik dat ik al 2 KG kwijt ben! Wauw dat is al best veel en voelt best wel heel erg fijn. Ook ben ik op de meeste plekken ongeveer 1 cm kwijt. De resultaten verschillen per persoon dus pin je niet vast op wat er bij anderen uit kwam tijdens de eerste meting. Daarnaast merk ik ook dat er een heleboel is verandert aan mijn stoelgang iets waar ik altijd al moeite mee heb gehad blijkt opeens heel normaal te gaan.

Vanaf dag 3 

Vanaf dag drie gaat het steeds een beetje beter en ik mag eindelijk weer een beetje eten. In het boekje staan lekkere recepten die ik voor het hele gezin ga bereiden. Mijn eetlust is een stuk minder en ik heb echt moeite met het opeten van mijn avond eten. Elke avond weer eigenlijk. Ook hoef je vanaf dag 3 minder aloë Vera gel te drinken. Yesss ik vind het namelijk echt ranzig. Gelukkig las ik op de facebook dat Kristel een tip hiervoor heeft. Clean 9 heeft er namelijk siropen voor die je er mee kunt mengen. Op deze manier is het ook voor mensen die het drankje minder lekker vinden te drinken.

Ik merk dat ik het steeds makkelijker gaat worden en dat het honger gevoel ook vrij wel niet aanwezig is. Ook heb ik deze dagen geen last meer van hoofdpijn en lijkt mijn zin in zoete meuk, lijkt erop dat er een doel behaald is toch? Voor het avondeten heb ik nu gekozen om het boekje te volgen, maar je kunt op internet ook zoeken naar recepten met 600 calorieën.

sporten 

Tijdens de Clean 9 is het ook belangrijk dat je voldoende beweegt, minimaal 30 minuten per dag. Ik doe voor het bewegen Insanity, omdat ik dat een fijne manier vind om te bewegen en ik hierbij ook echt resultaten zie. Ik heb nu ik opnieuw was begonnen met Insanity onwijs veel spierpijn, maar dit gaat gelukkig wel weer over.

Op naar de komende dagen en natuurlijk het eind resultaat! Nu al enthousiast? Je kunt de clean 9 bestellen via Kristel haar webshop of kijk voor meer informatie op haar Facebook pagina

Dit blog is geschreven in samenwerking met Kristel Aloë Vera.
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply angelique

  Het klinkt echt super maar ik vind het toch aan de prijzige kant. Misschien als ik eindelijk werk heb en maandelijks iets overhoud

  03/11/2016 at 8:18 pm
  • Reply Kristel

   Heey ik heb op het moment een winaktie met de c9 en voor de mensen die hem niet winnen een speciale prijs voor de c9. Misschien een idee?

   15/11/2016 at 3:13 pm
 • Reply Marjo

  Wat is insinity? Ben benieuwd hoe het verder gaat! Volg het op de voet!

  03/11/2016 at 9:16 pm
 • Reply Jessica

  Klinkt goed. Jammer dat het toch zo prijzig is! ps je link werkt niet naar je vorige update!

  08/11/2016 at 10:48 pm
  • Reply Kristel

   Heey ik heb op het moment een winaktie met de c9 en voor de mensen die niet gewonnen hebben een speciale prijs. Misschien een idee?

   15/11/2016 at 3:12 pm

  Leave a Reply