#mamawordtfit

Clean 9 | Dag 1 en 2

Inmiddels is het twee weken geleden dat ik begonnen ben met Clean 9, de dagen dat ik het deed heb ik een dagboek bijgehouden en het leek mij leuk om deze in etappes op mijn blog te delen. Ook wil ik natuurlijk vertellen wat het resultaat is van mijn Clean 9 en of het ik zou aanraden. De eerste twee dagen staan in het teken van ontgiften en daarom behandel ik deze twee dagen in één keer. 

Dag 1

Ik kijk er een beetje tegenop, maar doordat alles klaar staat ben ik gemotiveerd om te beginnen. In de ochtend moet ik voor het eerst het drankje nemen en ik kijk er wel een beetje tegenop, dit blijkt geheel terecht want ik vind het onwijs VIES! De rest van de dag gaat het eigenlijk prima. Ik heb een bakje met komkommer en wortels bij de hand en ik neem zo nu en dan eentje als ik flauw begin te worden. Ik heb eigenlijk de hele dag geen honger gevoel dit komt doordat de Aloë Vera goed vult. Dit kan trouwen per persoon verschillen, maar ik heb er geluk mee! ‘S avonds tijdens het avondeten heb ik het even moeilijk, ik wil ook warm eten! Maar met een bakje wortels red ik mij prima. Mijn lichaam reageert goed op de clean, mijn darmen krijgen en een seintje en zorgen ervoor dat er een hoop afval mijn lichaam uit gaat. Ik had mij voorbereid op veel hoofdpijn, maar uit eindelijk valt dit heel erg mee. Ik bewaar mijn fruit moment voor na het sporten, omdat ik dan een beetje flauw ben. Heerlijk!

Dag 2

Ik kijk op tegen mijn ontbijt, dat vieze drankje staat me zo tegen. Maar met de gedachten dat ik het vanaf morgen nog maar 1 keer hoef red ik het wel. Vandaag moet ik ook werken en ik ben benieuwd of ik de combinatie werken en clean 9 goed kan volhouden. Naast een werkdag blijk ik ook nog mijn ” feestweek”  te hebben. Normaal zou ik duiken op een reep chocolade en een zak chips, maar ik wil dit volhouden. Ik kan dit volhouden. Ik begin de dag weer met mijn favoriete ontbijt en de broodnodige pillen. Ik krijg het eigenlijk al iets beter weg, maar fan ben ik er niet van. De fiber stick, vol vezels, gaat prima en de shake ook. Ik doe bij de shake geen zuivel, omdat ik hier al gevoelig voor ben. Wel voeg ik wat cacao toe zo nu en dan, gewoon omdat ik mezelf wel een beetje wil verwennen. Ik heb weer een bak groente bij me en daarmee kon ik het prima redden. Ik heb veel hoofdpijn vandaag en merk dat ik echt aan het afkicken ben van de suikers. Ik heb het ook moeilijk en wil het liefst naar de kantine rennen om een blikje redbull of cola te halen. Maar dat zou onwijs zonde zijn van het vieze drankje dat ik inmiddels al 5 keer naar binnen heb gewerkt. Bij het avond eten maak ik weer wat rauwe groente voor mezelf, zodat het voor mij en de kids wat minder gek is. Aron vind het namelijk maar vreemd dat ik niet gewoon mag eten. Na het eten ga ik weer een insanity workout doen en neem ik mijn stuk fruit.

De eerste twee dagen gingen goed met ups and downs. Uiteindelijk doen we het voor een goed doel 😀 Woensdag staat er een nieuw dagboek online met de eerste resultaten. Nu al enthousiast? Je kunt de clean 9 bestellen via Kristel haar webshop of kijk voor meer informatie op haar Facebook pagina

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Madelaine

  Oh ik vond die eerste twee dagen zo zwaar! Nu op dag 7 dus bijna klaar. Ik mocht alleen geen wortels eten? Ivm de voedingswaardes.

  31/10/2016 at 3:24 pm
 • Reply marjo

  ik twijfel elke keer, vind het echt niet goedkoop! en wat gebeurt er als je klaar ben, blijft het zo? hou eerst jouw fb in de gaten, misschien toch maar de stap eens wagen

  31/10/2016 at 4:01 pm
  • Reply Kristel

   Heey ik heb nu een winaktie met de c9 en voor alle mensen die mee doen en niet hebben gewonnen een speciale prijs voor de c9. Misschien een idee?

   15/11/2016 at 3:09 pm
 • Reply Jessica

  Ik ben heel benieuwd naar je verdere ervaring! Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het product, maar ik vind het eigenlijk zo duur om te doen…

  01/11/2016 at 4:55 pm
  • Reply Kristel

   Heey ik heb nu een winaktie en voor de mensen die mee hebben gedaan een speciale prijs. Misschien een idee?

   15/11/2016 at 3:08 pm

  Leave a Reply