Happy momlife

chuckle ball
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Chuckle ball | REVIEW

De novembermaand staat vaak wel in het teken van het ontdekken van nieuw speelgoed. Eén van deze items is de Chuckle ball een vrolijke bal die je doet trillen van enthousiasme. Wij mochten hem samen met Sofie uitproberen en in dit blog vertellen wij natuurlijk of het een december tip is! 

Over Spin Master

Spin Master ken je misschien wel van speelgoed, zoals de Paw Patrol items, bunchems en Hatchimals. Spin Master is opgericht door twee jeugdvrienden en zijn ooit begonnen met één product, namelijk de Earth Buddy. Dit is zo’n poppetje waar je gras uit zijn hoofd kon laten groeien. Iedereen kent het wel denk ik. Dit product werd een groot succes en sindsdien is het een groeiend merk. Door iedere keer de grenzen van innovatie, creativiteit en plezier op te zoeken blijft dit merk ongekend populair. Door hun gevarieerde assortiment is er voor ieder kind wel iets leuks te vinden.

Chuckle Ball 

Chuckle Ball is een gekke gemotoriseerde zelf-stuiterende bal voor kleuters die de gekste geluiden maakt. Het stimuleert beweging en motorische ontwikkeling, maar nog veel belangrijker: blije gegiechel! De chuckle ball werd op batterijen die je zelf makkelijk kunt toevoegen door de bal uit elkaar te draaien en het kapje los te schroeven. Ik had eerst niet helemaal door hoe het werkte en gebruiksaanwijzingen lezen doe ik vaak niet aan. Toen ik de Chuckle ball op de grond rolde begon ie opeens als een gek te schudden en geluidjes te maken. Ik wist het zeker dit ging een groot succes worden bij Sofie en ik denk straks ook bij Fleur. Wanneer Sofie hem in haar handen vast heeft schud ze helemaal en dat voelt natuurlijk heel gek in haar buikje haha! Chuckle ball is voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 3 jaar.

Chukleball kost €24,99 en is o.a. te koop bij bol.com.

Facebook Comments

Share this post