Happy momlife

VN094401 (1)
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Center Parcs: Villages Nature Paris

De laatste tijd ben ik druk bezig met een bucketlist voor mijn 30ste verjaardag. Met nog zo’n 4,5 jaren te gaan moeten er nu wel stappen genomen worden. Eén van de dingen die erop staat is een reisje naar Disneyland® Parijs samen met mijn gezin. Een meisjes droom en ik denk ook die van mijn eigen dochter. Centerparcs opent hier op 11 augustus 2017 een nieuw park vlak bij Disneyland ® Parijs. Speciaal voor deze opening hebben ze een toffe openingsaanbieding waar je t/m 25 juni van kunt profiteren. 

Openingsaanbieding Villages Nature Paris

Het nieuwe park Villages Nature Paris van Centerparcs opent op 11 augustus 2017 en stiekem baal ik wel dat ik dan hoog zwanger ben of misschien wel al bevallen ben. Het park ziet er zo mooi uit en hij zit dichtbij Disneyland ® Parijs. Ik ben dol op Centerparcs het concept zorgt er altijd voor dat ik echt een vakantie gevoel heb en wanneer je dit kunt combineren met een super tof park dan heb je de perfecte combinatie toch? Als ons kleinste meisje straks wat ouder is gaat dit het park worden waar wij overnachten tijdens ons tripje naar Disneyland ® Parijs. Er is een speciale openingsoffer voor Villages Nature Paris! Offer: vanaf €587 voor 4 pers. / 3 nachten incl. verplichte kosten. villages-nature-paris-aanbieding. Deze aanbieding is te boeken t/m 25 juni 2017.

Het park 

Het park is onwijs mooi en heeft veel natuurlijke aspecten. Dit is eigenlijk wel iets wat ik bij Centerparcs vind passen. Eigenlijk zijn alle parken waar ik ben geweest heel erg groen, maar it overtreft het geheel. Net als dat we gewend zijn heeft ook dit park natuurlijk een zwemgelegenheid en het is er eentje om door een ringetje te halen. Met mega glijbanen en nog veel meer leuke aspecten. Ook is er een tof binnenspeeltuin voor kinderen aanwezig waar je als ouder vast en zeker even lekker kunt zitten en iets kunt nuttigen. Ook de accomodaties zijn onwijs mooi. Dit komt natuurlijk doordat het allemaal nu is, maar er is goed over nagedacht. Mooie luxe huisjes.

Het beste van twee partijen. Een leuk pretpark en een mooi vakantiepark vlakbij elkaar.

Bekijk hier alle actiecodes van CenterParcs

Facebook Comments

Share this post