Happy momlife

cas de ranger 5
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Cas de Ranger in de Julianatoren

Als de kinderen mogen kiezen waar wij heen gaan dan horen wij regelmatig: Naar Juul en Julia! De kinderen zijn dol op de figuren van de Julianatoren en de attracties zijn zeer geschikt voor de kinderen. Wij werden uitgenodigd om kennis te maken met Cas de Ranger de nieuwe bewoner van de Julianatoren! 

Cas de ranger

Vanaf de meivakantie kun je Cas de Ranger bezoeken in de Julianatoren en alles leren over de natuur. Cas leert je alles over dieren, planten en bomen. Hij stoomt je klaar tijdens zijn show een stoomt je klaar voor de heuse Experience. Dit gebeurt allemaal bij de Showheuvel achterop het park. De Experience is een spannend bospad waar je van alles leert over de dieren en planten die je op de Veluwe terug kunt vinden. Uit hout zijn hele mooi dieren geslepen die langs de route staan met een toffe speurtocht. Je kunt Cas ook volgen op Youtube, elke zaterdag rond 16:00 uur komt er namelijk een nieuwe video op het kanaal waar hij van alles uitlegt over de natuur. Cas de Ranger TV en Live is onderdeel van Ondere Andere producties (van o.a. Koetlife, Broer & Zus tv). Met Cas de Ranger komt het pretpark haar bezoekers tegemoet die vroegen om een educatieve toevoeging. Wij, vooral Aron, vindt het echt een toffe aanwinst voor het pretpark en vond het allemaal heel interessant. Ik denk dan ook dat vele kindjes hier nog veel plezier gaan beleven en nog een heleboel gaan leren.

 

Het park 

Nadat wij bij de show geweest waren zijn wij natuurlijk het park nog in geweest. Wij hebben altijd het geluk dat wanneer wij naar de Julianatoren gaan het weer echt slecht is, maar daar redden wij ons wel mee haha! Sofie en Robert gingen meerdere keren in de achtbaan en ik liep samen met Aron van attractie naar attractie. Fleur lag lekker in de kinderwagen afgewisseld met de Tula en genoot ook. Dikke prima dus! Aron kan overal alleen in waardoor het op deze manier prima ging. Het was echt weer een heerlijk dagje.

Meer weten over de Julianatoren? Kijk dan op hun website! Daar vind je alle informatie. 

Nog meer Julianatoren:

Facebook Comments

Share this post