Happy momlife

IMG_6507
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | Lieve Uk

Lieve ……

Ik schrijf je een brief, terwijl je nog niet geboren bent. Daarom zet ik je naam ook niet boven aan deze brief. Je mama heeft hem wel al met mij gedeeld maar verder mag nog niemand hem weten. Logisch, het moet ook een verrassing blijven.

Weet je lieve kleine uk. Want zo noem ik je voor het gemak maar even. Ik wil je wat vertellen over het nestje waar in je terecht gaat komen. Het nestje bestaande uit papa, mama, je broer en zus.

Jou papa en mama die op zeer jonge leeftijd de kneepjes van het vak hebben moeten leren omdat je grote broer Aron een grote verassing was. Die de afgelopen 2 jaar weer voor fantastische nieuwe uitdagingen zijn komen te staan omdat je grote zus een lekkere ondernemende dame is en die nu met jou op komst het ook nu ondanks hun berg aan ervaring het spannend vinden een nieuw wonder te mogen verwelkomen.

Lieve uk, je papa die het afgelopen jaar afgestudeerd is, altijd keihard aan het werk is om jullie te kunnen geven wat jullie nodig hebben. Je papa die ik zie stralen als als hij naar je zus kijkt, en zie genieten als hij een balletje kan schoppen met je broer. Je papa die vast als jij er bent je op zijn arm neemt, je lieve woordjes in fluistert en laat weten hoeveel hij van je houd je papa, die je zal helpen met de wereld ontdekken je papa lieve uk is een topper!

En je mama, een creatieve, lieve meid. Een dame met pit, die je broer, je zus en jou straks ook beschermd met alles wat zij in zich heeft. Die jou straks in slaap zal zingen, die jou dicht tegen haar aan zal houden als je krampjes hebt of als je verdrietig bent. Die je wanneer je kan lopen de stoerste danspassen zal leren, je haren in een mooi staartje zal knopen en die je leert hoe je een sterke zelfstandige jonge vrouw kan worden. Je mama lieve uk is een voorbeeld een voorbeeld voor je broer, je zus en voor jou maar ook voor een heleboel andere jonge moeders.  Je mama weet overal een positieve draai aan te geven en is net zo een doorzetter als jou papa.

Aron, je grote broer die enorm uitkijkt naar jou komst. Hij weet hoe het is om grote broer te worden maar hoe het is om grote grote broer te zijn dat is nieuw! Je broer, die nu leert lezen en schrijven, die jou straks dus spannende verhaaltjes voor zal gaan lezen voor het slapen gaan en die jou zal gaan beschermen. Je broer waar je als je straks groter bent vast nog wel eens ruzie mee zal maken omdat jullie beide iets anders willen maar ook je broer waar je op kan leunen als je het even niet meer weet.

Je zus, Sofie. Net zo een pittige dame als je mama, een lieverd waarmee je straks theekansjes kan houden, waarmee je alles kan delen over al die jongens die jou hart willen veroveren. Waarmee je ruzie zal maken over dat ene geweldige jurkje dat in de kast hangt. Je zus die nu al druk aan het oefenen is met het duwen van de kinderwagen, de baby in bad doen, flesjes geven en naar bed brengen. Ze heeft er een dag taak aan. Je zus waar het allemaal reuze spannend voor is omdat zij nog niet weet wat haar te wachten staat. Wat haar nieuwe rol zal zijn. Je zus die ongetwijfeld je beste vriendin gaat worden.

Lieve uk, ik garandeer je dat je in een heel fijn nestje geboren gaat worden. Een liefdevol gezinnetje waar je meer dan welkom bent. De afgelopen maanden hebben we allemaal mogen mee genieten van de liefdevolle foto’s van de kusjes die je broer en zus geven op mama haar buik. Van de liefdjes die ze al zingen voor hun zusje en de knuffeltjes die ze je nu al geven. Nu nog veilig en warm in mama haar buik maar straks als je geboren bent weet ik zeker dat ze je nog meer zullen verwennen met al die moois. Ze zullen je overspoelen met een heerlijke warme douche, een warme douche die liefde heet. Nog even lieve kleine uk en je kan ze ontmoeten. Je papa, je mama, je broer en je zus die uitkijken naar jou komst.

Wat ben jij gewenst.

Facebook Comments

Share this post