Happy momlife

12316662_1297375216954855_3236592589352865475_n
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | Ik kom gastbloggen!

Hoi allemaal!
Daar is hij dan. De eerste blog van mij op Joyfromjoyce. Nu ik dit schrijf is Joyce nog heerlijk in verwachting en moet zij nog even dealen met alle zwangerschapskwaaltjes, de warme zomerdagen die als zwangere soms echt niet makkelijk zijn en het stukje ongeduld wat zij echt wel heeft als het gaat om de nieuwsgierigheid naar haar kleine meisje. Maar wanneer jullie de blog lezen ziet de situatie er heel anders uit. Joyce is bevallen van een prachtig wondertje, een lief klein meisje, waarschijnlijk net zo mooi als haar grote zus en net zo lief als haar grote broer.

Nou vermoed ik dat de meeste mensen wel weten wie ik ben. Ik kom namelijk regelmatig voorbij op Joyfromjoyce. Joyce en ik zijn namelijk alweer eventjes vriendinnetjes en we hebben een gezamenlijk blog doormamagetest. We delen onze belevenissen regelmatig op social media en ook zie ik wel eens een foto van ons verschijnen in haar bekende weekoverzichtjes. Mijn naam is dus Carmelina, ik ben nu nog 31 jaar maar waarschijnlijk heb ik de 32 al bereikt als dit blog online komt maar dat feitje negeren we gewoon even.

Terwijl Joyce als het goed is geniet van haar roze wolk, geniet van het prille leven met haar gezinnetje, geniet van de fruithapjes die de kraamverzorgster voor haar klaar maakt en geniet van het feit dat haar dikke buik niet meer in de weg zit neem ik af en toe even haar kanaal over en vertel over Joyce haar zwangerschap, hoe zij er achter kwam dat zij weer in verwachting was, neem ik jullie mee op kraamvisite en vertel ik over allemaal andere leuke dingetjes rond om de afgelopen 9 maanden.

Kort om, blogs van mij maar toch een stukje Joyfromjoyce.

Veel lees plezier!

Liefs, Carmelina

Aangezien ik de komende tijd even geniet van mijn (hopelijk) roze wolk komt Carmelina jullie af en toe lekker bij kletsen over mijn zwangerschap, de bevalling en andere leuke kletspraat. Dit zodat ik echt echt even mijn rust neem en kan genieten van ons nieuwe gezinnetje van 5 personen. 

Facebook Comments

Share this post