Happy momlife

IMG_7049
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | Hoogtepunten

Lieve Joyce,

Wat is het toch bijzonder. Je 3e zwangerschap, de tweede die ik mag meemaken. Ik wil even een paar hoogtepuntjes van mij als vriendin die lekker mag mee zwangeren op een rijtje. Want wat is het leuk zo een zwangere vriendin. Iets met wel de luste en niet de laste…. 

  • Een absoluut hoogtepunt is denk ik ons telefoongesprek na je positieve test. We hebben vrij weinig tegen elkaar gezegd, eigenlijk alleen maar “je bent zwanger, je bent zwanger je bent zwanger je bent zwanger” maar dit was zoveel zeggend. De tranen liepen over mijn wangen want wat was ik vreselijk blij voor jullie! Een derde wonder wauw!
  • Je tweede echo! Je eerste was uiteraard bijzonder maar je tweede helemaal. Ik wist hoe spannend je deze vond, hoe onzeker je was en angstig. Bang dat het mis zou gaan. Vol spanning wachtte ik op een berichtje van je en toen deze kwam was het feest!!!!! Ook toen kon ik weer even heerlijk voor je janken.
  • Al die buikfoto’s. Eigenlijk vind ik dat je er te weinig hebt gestuurd! Ja, ik kan je volgen op al die social media kanalen maar ja hallo, ik wilde gewoon iedere dag een update haha. Nee, je buikfoto’s het is fantastisch om iemand waar je om geeft zo mooi zwanger te zien zijn.  Want mooi dat ben je absoluut deze zwangerschap!
  • Ons fristi momentje! We gingen lekker uit eten met onze gezinnen. Daar kwam het besef dat we met 4 kinderen en onze mannen al best druk zijn met elkaar en dat daar dan straks nog een kleintje bij komt wooow! Kunnen we dan nog wel zo lekker uit eten gaan? JA NATUURLIJK! Want mini 3 gaat ook gewoon lekker mee. Het was heerlijk om tijdens die etentje met je mee te doen met een fristi. Proosten zonder wijn kan prima!
  • Je babyshower organiseren. Hoewel ik geroepen heb dat ik dit nooit nooit nooit meer doe, nee niet alleen jouw babyshower, die babyshowers organiseren blijkt gewoon niet zo mijn ding vond ik het wel een eer. Vond ik het leuk om te doen en vond ik het geweldig om jou te zien genieten die dag! Je stond lekker in het middelpunt en dat deed je goed geloof ik. Je babyshower in jullie nieuwe stulpje was zo leuk!
  • Bekendmaking van het geslacht. Jaaaaaa ik was 1 van de weinigen die in team roze zat! Zelf dacht je aan een jongentje, toen weer aan een meisje toen weer een jongentje en zo schoot je alle kanten op.  Gelukkig wisten we in elk geval 1 ding zeker het zou een mensje worden. Toen je de echo gehad had en ik allemaal roze hartjes op mijn scherm voorbij zag komen was het feest! Weer zo een leuk, lief schattig blond meisje!!! Hoeraaa!!! Was was het ook leuk hoe je het verder weer gedaan hebt met de tekening van Aron en de cakejes.
  • Deze ga ik open laten. Terwijl ik dit schrijf weet ik dat het aller aller aller hoogste te gekke punt nog gaat komen. Je bevalling! Mega spannend want wanneer en hoe zal deze gaan beginnen en verlopen maar 1 ding weten we zeker. Je gaat weer een prachtig minimensje ontmoeten. JEUH!!!

Liefs, Carmelina

Facebook Comments

Share this post