Happy momlife

shutterstock_424183072
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | Gekke eet dingen

Zwangerschapskwalen, we konden er deze derde zwangerschap van Joyce eigenlijk niet omheen.  Haar beste vriend was de wc-pot geworden en iedere keer als het even beter leek te gaan vloog ze toch ineens weer die andere kant op, richting de wc-pot. Het maakte het er soms niet leuker op.

Gelukkig werd het uiteindelijk wel wat minder, kon zij naast het misselijk zijn van alles wat ze zag, rook en proefde ook weer eens genieten van iets. Zo viel het mij op dat Joyce gedurende haar zwangerschap soms toch anders eet dan normaal. Toen ik er bij haar naar vroeg was het ontkenning. Nee hoor ik heb geen gekke eet gewoontes gekregen. Behalve de broodjes met chips. Euh ja?! Broodjes met naturel chips was het geloof ik vind ik persoonlijk al behoorlijk raar. Of is het iets dat iedereen eet in Veendam?

  • Voor de mensen die Joyce ook volgen op Instagram moet het vast ook opgevallen zijn dat Joyce, die normaal eigenlijk best wel bezig is met gezonde voeding regelmatig koos voor de lekkere snacks. Frikadellen kwamen echt wel vaker voorbij dan normaal!
  • Ook herinner ik mij nog een appje van mevrouw smorgens om 8:00.
  • “Car, ik loop in de supermarkt en heb zo een trek in een frikandelbroodje maar ze zijn er nog niet”
    Mijn reactie?! Whahahahahahahaha tsja, ik kon echt niet anders dan lachen want wie heeft er nou trek in een frikandelbroodje om 8 uur in de ochtend? Juist, daar moet je toch echt zwanger voor zijn.

Volgens mij ging er ook aardig wat meloen door heen maar of dit nou echt een zwangerschapsdingetje is… neh, dat denk ik niet. Hoewel ze dus ontkent weet ik zeker dat het snacken echt wel iets is waar haar hormoonmonsters om vragen.

Liefs, Carmelina

Edit: Ik had echt nergens last van hoor Car haha! En een broodje chips? Dat eet ik eigenlijk al mijn hele leven, dit is iets dat ik heb geleerd van mijn familie die uit Australië komt hier is dat normaal om te eten op warme dagen. Overigens mis je de roze koeken er gingen een aantal pakken per week door op een gegeven moment. Lekkerrrrrrr

Facebook Comments

Share this post