Happy momlife

Beau-Fleur
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | De naam

De naam, inmiddels weten we hem allemaal!  Eigenlijk waren Joyce en Ro er verassend snel uit. Toch ging het regelmatig in de app over de naam voor spruit nummer 3.

Ze wist het zeker hoor, zo rond de 20 weken stond de naam echt vast. Dat ging hem worden. Toen we op een avond namen heen en weer aan het appen waren maakte ik nog de opmerking dat ik die naam een typische naam vond bij Sofie. We lachten er wat om maar eindstand is dat de jonge dame deze prachtige naam heeft gekregen. En terecht! Want ik blijf bij mijn standpunt de naam past perfect bij Sofie maar ook bij Aron.  Stoer, pittig, lief en een tikkeltje eigenwijs.

Dan verklap ik nu eindelijk Joyce haar geheimpje: Want wist je dat jullie allemaal de naam al hadden kunnen raden????!!! Is jullie wel eens opgevallen dat Joyce al een tijdje op haar Instagram in haar profiel een bloemetje had staan achter baby nummer 3? Nee he? NIEMAND! Ook mij niet hoor, dit heeft ze mij verklapt. Fleur betekent namelijk bloem. Stiekem heeft ze jullie dus allemaal al veel eerder de naam van hun prinsesje verklapt zonder dat iemand het door had. Flauw he!

Liefs, Carmelina

Facebook Comments

Share this post