Happy momlife

IMG_7049
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Carmelina | De babyshower

Ook nu moest die natuurlijk weer komen. Aan mij de eer om deze te mogen organiseren. Best een klus als je eigenlijk niemand echt kent. Een paar meiden had ik wel eens in het echt ontmoet maar veel contact was er nog niet geweest. Ook zit er ruim 200 km afstand tussen ons in dus het was ook niet zo dat ik even makkelijk op en neer kon rijden om te overleggen.

Al snel hadden we een datum. Normaal zou je een babyshower echt in de laatst weken van de zwangerschap plannen maar Joyce is natuurlijk uitgerekend aan het einde van de zomervakantie dus we hadden te maken met een aantal vakanties. Joyce zou joyce niet zijn als zij niet al heel snel een datum zou weten. Maar lieve Joyce deed uiteraard als of ze niets door had. Super lief natuurlijk maar ook ik ben niet gek. Toch lukte het ons om 1 verrassing te hebben voor haar. In plaats van dat we de babyshower bij haar thuis hielden hebben we haar nieuwe woning hiervoor gebruikt! Ze hadden net de sleutel dus het stond nog leeg maar met wat roze slingers maak je er al snel wat gezelligs van.

We wilde iets anders dan normaal. Joyce haar wens was om vooral een gezellig samenzijn te hebben en is zelf niet zo van de activiteiten dus met dit in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. In plaats van een tafel gevuld met zoetigheden hebben wij gekozen voor een barbecue. Helaas zat het weer niet mee maar met een leeg huis is dat probleem zo opgelost. Buiten barbecueën en binnen lekker eten met elkaar. We hadden een aantal spelletjes maar uiteindelijk er maar eentje uitgevoerd. Het was te gezellig, we  hadden het te druk met kletsen. Helemaal prima was dat want ook dit paste perfect bij Joyce. Eten, drinken, kletsen en leuk doen met elkaar. Het was een feestje om Joyce haar vriendinnen wat beter te hebben mogen leren kennen, maar ook om Joyce lekker te mogen zien genieten!

Ik hoor vaak om me heen van meiden dat het van hun allemaal niet zo hoeft maar toch vind ik dit een leuk iets dat vanuit Amerika overgewaaid is naar ons kikkerlandje. Je hoeft niet te overdrijven met cadeaus. Wij hebben met elkaar de boodschappen gedaan voor de barbecue, de meiden die het konden missen hebben naast het gezamenlijk cadeau nog een kleinigheidje gekocht en zo hadden we een leuke gevulde mand met wat hebbedingentjes en hoe leuk dat ook was hier draaide het natuurlijk niet om.

Het draaide om een gezellige middag en dat, dat is gelukt!

Liefs, Carmelina

Facebook Comments

Share this post