Happy momlife

candybar slee
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Candybar slee | Advent of Joy

Hoe leuk is het om tijdens deze periode mensen te verrassen met een kleinigheidje. Ik vind het in ieder geval erg leuk om te doen. Zo heb ik iets gemaakt voor onze buren die altijd onze pakketjes aannemen als ik er niet ben (laat ik binnenkort zien!) en ik maakte iets voor Aron zijn juf, en voor nog een aantal mensen. De komende tijd zal ik kleinigheidjes uitdelen aan mensen die het verdienen, dit geeft mij nog meer een kerstgevoel. Eén van de items die ik maakte was een Candybar slee. 

Ik kwam dit idee tegen via pinterest en een Amerikaanse blog en het leek mij zo leuk om ook eens te maken. Het is namelijk super leuk om te maken, en ook heel simpel. Je kunt er diverse chocolaatjes voor gebruiken en je kunt er voor kiezen om de chocolaatjes in te pakken. Ik deed dit niet en heb hem gemaakt met de volgende items:

  • 3 mini twixjes (ik gebruikte een doos celebrations)
  • 2 mini marsjes
  • 1 mini malteser
  • 1 grote kitkat
  • 2 candy canes
  • Lijm of dubbelzijdig plakband

Aan de slag! 

Het is echt heel makkelijk (zoals alle tips die ik eigenlijk deel). Ik gebruikte dubbelzijdig plakband en knipte hier 3 kleine stukjes vanaf. Dit plak je op 1 van de candy canes. Doe het zelfde bij de andere candy cane. Plak hier boven op de kitkat. Pak nu de drie twixen (of drie andere kleine chocolaatjes) plak hier ook een stukje dubbelzijdig plakband op en plak dit bovenop de kitkat. Pak nu de twee marsjes (of andere chocolaatjes) en plak hier ook weer wat dubbelzijdig plakband op. Al laatste pak je nog de malteser, hier plak je ook weer wat plakband op en wederom plak je het er boven op. Tadaaaa! Je Candybar slee is klaar. Leuk om te geven aan een chocolade liefhebber.

Ik kocht alle items bij de action waardoor ik denk ik nog geen €2,- kwijt was per cadeautje. Een leuk budget proof cadeautje dus! 

Facebook Comments

Share this post