Happy momlife

miniroom 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Cadeautip! Miniroom Little horse knuffels

Als ik met Sofie op pad ben om bijvoorbeeld een cadeautje voor haar te kopen dan wil ze het liefst ook alles voor Fleur meenemen. Heel lief natuurlijk, maar voor de meeste dingen is Fleur nog te klein. Met een teleurgestelde Sofie ga ik dan weer naar huis. Onlangs mochten wij van Miniroom knuffeltjes uitzoeken en Sofie zag dat ze er ook eentje hadden voor baby’s. Yes! Eindelijk kon ze een zelfde speelgoedje hebben als haar kleine zus. 

Miniroom 

Miniroom is een tof merk uit Zweden. Sofie heeft al een Kanindocka pop waar ze regelmatig mee speelt. De Kanindocka poppen hebben een geweldige Scandinavische uitstraling. De poppen hebben een vrolijke uitstraling door onder andere hun blosjes op de wangen. Ook hebben ze lieve konijnenoren. Een combinatie waar vele meisjes (en misschien ook jongens) blij van worden. De poppen zijn ideaal om mee te spelen, maar ze kunnen er ook mee slapen. Naast poppen heeft Miniroom ook andere knuffels, zoals de Little Horse die de meisjes kregen, dekentjes en kussentjes. Alles valt perfect te combineren en het is leuk om cadeau te geven wanneer er een baby is geboren. Het perfecte kraamcadeau dus.

Dat vind ik dan ook zo leuk aan de Little Horse. Er is namelijk een grote variant van en een kleine variant. Leuk om aan de zusjes te geven wanneer ze grote zus zijn geworden. Het geeft een soort van verbondenheid om iets gelijks te hebben. Heel aandoenlijk.

 

Little Horse 

De little horse knuffels hebben een toffe mint kleurige vacht en lijken wel een beetje op een eenhoorn zonder de hoorn. Sofie is dol op eenhoorns en paarden dus ik wist dat ik haar hier heel blij mee kon maken. Ze zijn lekker zacht en hebben hierdoor een hoog knuffelgehalte. De little horse mini bevat ook een doekje waardoor je kleine er lekker mijn kan spelen. Fleur vind het erg leuk om het beestje op allerlei manieren te ontdekken. Super lief om te zien! Sofie sleept haar Little horse overal mee naar toe. Ze speelt er rollenspelletjes mee of ligt er lekker mee te knuffelen. Een geweldig cadeau voor de beide meisjes dus.

WINNEN!

In samenwerking met Kleine Giraf mag ik éénmalig het Miniroom Little Horse knuffeldoekje verloten onder mijn volgers. Hoe leuk is dat? Wat moet je doen om kans te maken op dit lieve knuffeltje?

  • Volg mij op Facebook en/of Instagram
  • Laat een reactie achter onder de blogpost op facebook of de foto op Instagram waarin je vertelt dat je kans wilt maken op dit knuffeltje

 That’s it! Moeilijker ga ik het niet maken. Op Zaterdag 7 april ontvang de winnaar van mij een berichtje. Wil je niet wachten? Dan kun je de miniroom knuffels natuurlijk ook kopen bij De kleine giraf.

Facebook Comments

Share this post