Baby speelgoed Review Speelgoed

Cadeautip: Een loopfiets

Nog 3 nachtjes slapen en dan blaast Sofie haar eerste kaarsje uit, en dit betekent ook een cadeau natuurlijk. Toen Aron één jaar werd besloten wij voor een loopdier te gaan van V-tech, een groot succes! Aron is altijd groot fan geweest van loopvoertuigen en wij vonden dit ook wel leuk voor Sofie. Wij mochten voor Sofie een loopfiets uitzoeken en kozen voor de volgende:

Loopfiets van hout

Loopfietsen heb je in alle soorten en maten, loopfietsen van hout, van plastic en metaal. Daarnaast heb je ze ook nog eens in alle soorten en maten. Tweewielers en driewielers. Wij besloten voor een tweewieler te gaan in de vorm van een scooter. Een scooter? Ja echt waar. Een mint kleurige scooter van het merk Janod. Een voor ons bekend merk aangezien wij hier ook al ander speelgoed van hout van hebben.

loopfiets 2

Oeps!

Wat ik alleen gemist had, is dat de loopscooter van Janod geschikt is voor kinderen vanaf 100 cm en als je Sofie een beetje gezien hebt dan weet je dat Sofie dit nog lang niet is. Niet erg, want Aron past er nog op en vind hem ook heel erg leuk. Ook groeit Sofie natuurlijk nog naar die lengte en kan ze er nog heel veel plezier van hebben.

loopfiets 4

Waarom de loopscooter?

Wij kozen voor de loopscooter, omdat hij van hout is en dus duurzaam. Iets waar ik mij iets meer mee bezig probeer te houden. Ook is de scooter t/m 6 jaar te gebruiken is en ze hier beide nog plezier van kunnen hebben. De scooter heeft luchtbanden wat ik ideaal vind bij speelgoed. Je kunt de banden oppompen en je kunt ze eventueel plakken wanneer dit nodig is.

loopfiets 3

Top service

Toen ik de loopscooter binnen kreeg miste ik een onderdeel. Na een mailtje met de klantenservice was dit snel opgelost. Een week later kreeg ik een band binnen en konden wij de loopscooter echt gaan gebruiken.

Wij zijn erg blij met de loopscooter, hier gaan de kindjes veel plezier mee beleven.
Hebben jullie ook loopfietsen voor de kids?

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply danielle

  Super leuk! Ik had voor sem 1 van puky met zo’n plankje waar de voetjes ook op konden wat ze super leuk vonden en dan gigen ze heel snel en snel de voetjes op de plank haha

  05/04/2016 at 4:05 pm
 • Reply Simone

  Ik vind deze echt gaaf die scooter. Ik heb hem al eerder voorbij zien komen. Jammer dat Sofie er nog niet op past, maar dat komt wel!

  05/04/2016 at 10:46 pm
 • Reply Miranda

  Wauw !! Mooi !!

  Mijn kleintjes hebben beide een houten loopfiets gehad. Ideaal !!!

  05/04/2016 at 11:06 pm
 • Leave a Reply