Happy momlife

img_5103
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Cadeau voor juf of meester met Dr Oetker mix voor ijs!

We blijven nog even in de feestelijkheden. Ik gaf in mijn andere bedankjes-blog al aan dat ik nog een leuk idee zou gaan delen om aan juf of meester te geven als bedankje voor het afgelopen schooljaar. Online zag ik overal de de Dr. Oetker Mix voor ijs voorbij komen en daar wilde ik wel wat mee doen.

Als eerste maakte ik bovenstaande zakje. Ik deed er een mix in voor het ijs ( Te koop bij JUMBO). En ik deed er nog wat sprinkles bij in. Deze kreeg Sofie voor haar verjaardag afgelopen week, dus ik moet zelf nog even naar de Wibra om tubes en flesjes te halen. Je kunt er eventueel ook nog wat confetti bij in doen en tadaa! Je hebt een leuke traktatie voor juf en/of meester of voor de kindjes in de klas.

Idee twee! 

En dan heb ik nog een leuk idee. Hoe leuk is het om je ijs in de deze beker te doen. Hiervoor kun je van alles toevoegen. Denk aan leuke sprinkles, mooie lepeltjes, extra rietjes of nog andere lekkere dingen die je erbij kunt doen. Uiteindelijk bindt je het zakje ijs er omheen met een mooi lintje of touwtje.

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. De ijsmix koop je bij de Jumbo, de sprinkles kun je overal kopen, en de beker kun je kopen bij de Action.

Vorige week deelde ik nog een leuk idee! 

k vind dit cadeautje echt heel erg leuk geworden, ik had het ook zelf wel willen hebben! Ook leuk om aan iemand anders te geven die je een kleinigheidje wilt geven. Voor dit cadeautje was ik nog geen €3,- per juf kwijt.

Facebook Comments

Share this post