Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Cadeau tip! Tulpen redden met Pluukz

Inmiddels heb ik steeds meer vriendinnen om mij heen die moeder zijn geworden. En omdat ik zo’n trotse vriendin ben vind ik dat ze een bloemetje verdienen. Daarnaast zijn er natuurlijk onze moeders die ook wel een bloemetje verdienen. Ik maakte een mini pakketje met de tulpen van Pluukz.

De coronacrisis zorgt ervoor dat vele sectoren op hun gat liggen. Waaronder ook de tulpen kwekers. Ze hebben overschot en komen er maar niet vanaf. In heel Nederland zijn mensen en bedrijven gaan samenwerken om verspilling te beperken. Wij kunnen de bloemenkwekers ook helpen door tulpen te kopen bij pluukz. Pluukz is een online pluktuin waar je voor een lage prijs veel tulpen kunt kopen. Ik kreeg 250 tulpen binnen en het was een waar feestje om de doos open te maken.

Ik maakte een cadeautje voor een aantal lieve mama’s in onze omgeving. Onze moeders, vriendinnen en mijn bonusmoeder. Hoe deed ik dit:

Je hebt nodig:

  • Tulpen van Pluukz natuurlijk
  • Bakpapier
  • Milka chocolade of andere mini’s
  • gekleurde servetten
  • touw

Ik maakte van de grote bossen tulpen allemaal kleine bosjes. Deze kleine bosjes wikkelde ik in een door de helft geknipt bakpapiertje. Daar om heen deed ik een servetje, omdat het zo gezellig staat. Het chocolaatje er tussen dan afbinden met een stukje touw. Later deed ik er ook nog een kaartje aan.

Ik vind het heel belangrijk om in deze tijd ondernemers te steunen die het moeilijk hebben. En kijk nou hoe leuk het is om daar mee iemand anders weer heel erg blij te maken. Naast dat je ze kunt gebruiken voor moederdag kun je natuurlijk ook de bloemen langs brengen bij buren (die al weken het geschreeuw van je kinderen aan moeten horen) of bij een verzorgingstehuis neer leggen. Er zijn zoveel mooie manieren om anderen blij te maken met bloemen van de kweker.

Help jij ook mee?!

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Pluukz. Dit doet verder niks aan mijn mening!
Facebook Comments

Share this post