Happy momlife

shutterstock_713345563
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Cadeau inspiratie voor Juf en Meester

Het einde van het schooljaar komt steeds dichterbij (alhoewel het misschien ook nog wel heel ver weg lijkt). Hier op school hebben wij binnenkort meester en juffendag, dan vieren de meesters en juffen hun verjaardag. Enkele weken later zal dan de vakantie beginnen en nemen wij hopelijk afscheid van de juffen van de klas. Tijdens deze dagen vind ik het altijd leuk om iets kleins te geven aan de (in dit geval) juffen. 

Een persoonlijke Mok

Juffen drinken graag koffie en thee toch? Of wat dacht je van een cup-a-soup tussen de middag? Dit is natuurlijk veel leuker in een persoonlijk gemaakte mok. Zo heeft juf altijd haar eigen mok en hoeft ze niet uit en standaard mok uit de kast te drinken. Je kunt een Mok bedrukken hierdoor geef je een heel mooi en persoonlijk cadeau. Je kunt er een lieve tekst op zetten, een inspirerende tekst of je upload een mooie tekening van je kind. Hiervoor moet je natuurlijk eerst een foto maken van de tekening en dan kun je hem heel gemakkelijk uploaden bij prachtigkado. Ik zelf vind de tekst “it takes a big heart to teach little minds” een mooie tekst om op een mok te laten drukken voor de juffen van Aron. Afgelopen jaar was niet heel gemakkelijk en ze hebben hem goed geholpen om verder te komen. Je kunt dit laten doen bij prachtigkado.nl hier kun je hele toffe persoonlijke cadeau maken. Niet alleen toffe mokken maar ook vele andere persoonlijke cadeaus zoals een tegeltje, of een persoonlijke snoeppot. Maar daar gaan wij dit jaar niet aan beginnen, want Aron gaat zijn juffen allebei een mok geven en ik denk dat ik hem zelf een mooie tekening ga laten maken. Of ik kies voor diegene die al kant en klaar op de website staan waar je alleen de naam van de juf hoeft aan te passen. Keuze stress! Beide is namelijk heel erg leuk, maar ik denk dat ik als juf misschien de standaard versie nog leuker vind.

Chocolade 

De meeste vrouwen kun je wel blij maken met chocolade. Als ik chocolade geef dan kies voor de lekkerste en mijn beste vriend Tony’s. Ik laat de kindjes dan een mooi tekening maken op a4-tje en dit gebruik ik dan als “nieuwe” wikkel om de chocolade heen. Zo geef je iets lekkers en persoonlijks. Ook kun je natuurlijk merci geven, dit betekent bedankt en dat wil je natuurlijk zeggen tegen juf of meester.

 

Bloemen 

Vorig jaar hebben wij bloemen gehaald voor juf en dat jaar ervoor ook al haha! De meeste kinderen doen een bloemetje tenminste dat wat voorgaande jaren zo en het staat onwijs gezellig in de klas. Ook kun je een mooi plantje uitzoeken bijvoorbeeld.

Knutselwerkje 

Je kunt natuurlijk het jezelf mega makkelijk maken en de knutselbak op tafel neerzetten. Kinderen hebben vaak een mooi creatief brein en kunnen hele mooie kunstwerken maken.

De keuze is reuze! Natuurlijk moet het niet en moet je je ook echt niet verplicht voelen om iets te kopen voor juf of meester. Wij gaan dit jaar voor de mokken die ik heb gezien bij prachtigkado. Aron moet nu alleen nog even kiezen wat hij op de mok wil hebben en dan kunnen wij ze gaan bestellen. Nu nog hopen dat zijn juffen deze blog niet lezen, want dan is de verrassing er al helemaal af haha! 

Facebook Comments

Share this post