Happy momlife

shutterstock_726329698
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Bye 2017!

De laatste dag van het jaar is begonnen! Jeetje wat een jaar. Veel hoogte punten maar ook zeker dieptepunten. Maar het mooiste was toch wel de zwangerschap en geboorte van ons derde kindje. Een groot deel stond in het teken hiervan en ik heb er onwijs van genoten, ik weet dat het de laatste keer was en daarom wilde ik zoveel mogelijk genieten. Ik heb een paar leuke feitjes van 2017 verzameld en een overzicht met de 10 best gelezen blogs voor jullie klaar gezet. 

Wat blog feitjes

Joyfromjoyce had afgelopen jaar 418.880 weergaven, en ik ontving 1.534 reacties op mijn blog. De meeste bezoekers kwamen naast social media en google via vriendinnetje Tamara themommydiaries, de meiden van littlewonderworld (niet meer actief) en via Kellycaresse. Populairste dag is de maandag wanneer mijn weekoverzicht online staat, hier ga ik dan ook zeker mee door. Jodi en Nicole hebben de meeste reacties achter gelaten op de blogs die ik heb geplaatst. In totaal kwamen er 480 blog online. Een hele hoop dus om (terug) te lezen.

Best gelezen blogs: 

  1. Op nummer 1 staat de zwangerschapsaankondiging van Fleur. Volgens mij kwam dit voor velen als een verrassing haha inclusief voor ons zelf.
  2. Nummer 2 is de Gender Reveal waarbij wij mochten vertellen dat er nog een meisje bij zou komen in ons gezin.
  3. Op drie een blog die ik niet zo hoog had verwacht, maar daar schreef ik over wat wij doen met de kinderbijslag.
  4. Gevolgd door de geboorte aankondiging van Fleur.
  5. Na de geboorte kon natuurlijk mijn bevallingsverhaal niet ontbreken en die staat dan ook op nummer vijf.
  6. En dan *padoempats* nog meer Fleur haha! De betekenis van haar naam scoorde ook veel bezoekers.
  7. Nog regelmatig maakt het mij verdrietig dat mijn kraamweek zo anders verliep dan gehoopt en gewenst. De eerlijke blog die ik daar over schreef werd veel gelezen.
  8. De eerste zwangerschapsweken deelde ik natuurlijk ook en deze stond op nummer 8 van de best gelezen blogs.
  9. Ik ben een trotse thuisblijfmoeder, en die blog deed het enorm goed.
  10. En de laatste in de top 10 was de blogpost waarbij ik vertelde hoe Aron reageerde op het babynieuws.

Afscheid van een jaar 

Dat vanaf morgen 2017 achter ons ligt vind ik niet heel erg. Wij hebben samen vele tegenslagen gehad en dit was soms gewoon heel zwaar. Daarnaast ben ik gewoon een groot deel van het jaar flink ziek geweest door de zwangerschap, door de geboorte van Fleur en ons huidige huis deed ook niet veel goeds voor onze gezondheid. 2018 staat hopelijk voor een nieuw begin en ik hoop dan ook dat wij één dezer dagen eindelijk goed nieuws krijgen. Ik wil vol frisse moed het nieuwe jaar beginnen. Ik wil er een succesvol jaar van maken en ik hoop dan ook dat dit met joyfromjoyce.nl gaat lukken. Daarnaast heb ik nog een heleboel plannen voor 2018 maar die deel ik allemaal in het nieuwe jaar.

DANKJEWEL!

En nu wil ik dit moment gebruiken om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar. Voor alle lieve en meelevende reacties, alle felicitaties die wij mochten ontvangen rondom de zwangerschap en de geboorte van Fleur. Dankzij jullie kan ik dit blogjaar succesvol afsluiten en hopelijk het komende jaar net zo goed beginnen. 1000 maal dank! 

afbeelding via shutterstock

Facebook Comments

Share this post