Review Speelgoed Spelletjes

Een keigaaf watergevecht met Bunch-o-balloons

Zijn jullie ook zo aan het genieten van het lekkere weer? Wij in ieder geval wel! En dit warme weer verdient een watergevecht, maar stiekem heb ik nooit zin om een uur lang bij de kraan te staan om de ballonnen te vullen. Maar daar heb ik een oplossing voor.

bunch o balloons

Bunch-o-balloons

Bunch-o-balloons zijn ideaal tijdens warme dagen. Je sluit de waterballonnen aan op de kraan en je hebt binnen no-time een heleboel waterballonnen om mee te gooien. Geen ge-eikel met knoopjes, want de bunch-o-balloons gaan automatisch dicht wanneer ze vol zijn.Zo houd je zelf ook tijd over om met waterballonnen te gooien in plaats van alleen vullen en buiten komen wanneeer ze allemaal alweer stuk zijn. Bunch-o-Balloons is vorig jaar gelanceerd door middels van een toffe kickstarters programma. Met de Bunch-o-Balloons kun je 100 ballonnen in 60 seconden vullen. Met een normale ballon doe je er ongeveer 5 in 60 seconden.

bunch o balloons 2

Maar werkt het ook?

Wij kregen een zakje opgestuurd en hebben dit vandaag met het heerlijke weer getest. Je sluit de Bunch-o-Balloons aan op de tuinslang en vult de ballonnen binnen no time. Je moet er alleen voor zorgen dat je de kraan dicht bij de slang hebt  anders knappen de ballonnen door de druk die er op komt. Binnen no-time hadden wij een heleboel waterballonnen en kon het gevecht beginnen. De kinderen hadden veel plezier en ik hoefde niet uren bij de kraan staan om een grote hoeveelheid ballonnen te vullen.

Nadeel?

Aan leuk speelgoed hangt vaak een hoog prijskaartje, dat is ook zo bij de Bunch-o-balloons. Een zakje waar drie strings met ballonnen in zitten kost €10,- dit vind ik vrij prijzig voor iets dat je eenmalig kunt gebruiken. Mochten wij binnenkort een waterfeestje hebben dan vind ik het nog het overwegen waard, omdat je dan veel ballonnen nodig hebt en omdat ze eigenlijk wel heel erg makkelijk zijn haha!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Liess

  Oh vet. Wel prijzig idd!

  06/05/2016 at 4:08 pm
 • Reply Jessica

  Ziet er super handig uit en zo klinkt het ook! Wel een beetje jammer van de prijs…

  06/05/2016 at 4:19 pm
 • Reply Charlotte

  Het ziet er echt zo leuk uit! Wel prijzig inderdaad maar toch wel fijn dat het echt werkt.

  06/05/2016 at 4:54 pm
 • Reply Claudia

  Volgens mij heb ik zoek op pagina’s als GEEKE, CUTE enzo gezien. Mss zijn ze zelfs op Alibaba of Aliexpress te verkrijgen. Zijn ze vast minder duur

  06/05/2016 at 8:41 pm
 • Reply Bodil

  Vet cool!

  07/05/2016 at 9:29 pm
 • Reply Mama van Dijk

  ohh dit is echt zoo leuk! Wel prijzig helaas!

  08/05/2016 at 10:22 pm
 • Leave a Reply