Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Buiten zitten in de winter? Dat kan met deze tips!

Het koude weer is weer hier en de feestdagen komen in zicht. Ook deze tijd van het jaar is heerlijk om buiten te zitten. Tegenwoordig zijn de winter barbecues ook echt een dikke hit, maar ook andere momenten zijn fijn om lekker buiten te zitten. Maar wat dacht je om lekker buiten te zitten bij een vuurtje met een warme chocolademelk, wijn of iets anders lekkers. Met deze handige tips kun jij ook lekker in de tuin zitten tijdens de winter. Het begint natuurlijk allemaal met de fijnste tuinmeubelen. Dan kun jij ook lekker in de frisse lucht zitten op een mooie zonnige winterdag.

people roasting marshmallow

Start met lekkere warme kleding

Ten eerste is het natuurlijk verstandig om goede warme kleding aan te trekken als je van plan bent buiten te zitten. Zorg voor een warme jas. Hetzelfde geldt voor sokken en schoenen. Zodra je voeten warm zijn, zal de rest van je lichaam ook minder snel afkoelen. Goede regenlaarzen met wollen sokken bijvoorbeeld heerlijk! En vergeet natuurlijk niet een sjaal en/of een muts op te doen. Dit zijn namelijk plekken waar je snel kou verliest.

Terrasverwarming

Al ben je nog zo warm gekleed, als je lang buiten zit kun je toch behoorlijk afkoelen. Er is iets meer voor nodig om warm te blijven zoals bijvoorbeeld terrasverwarming. Er zijn verschillende soorten en maten die je kunt neerzetten of ophangen. Het is snel warm waardoor je heerlijk kunt zitten. Maar mijn voorkeur gaat echter uit naar een lekker warm vuurtje. Lekker het hout dat knispert.

Gezellig warm met een dekentje

In huis creëer je vaak lekkere plekjes om (warm) te zitten, dus waarom niet ook in de tuin? Zorg ervoor dat dit plekje lekker beschut is, uit de wind en mogelijk droog, zoals onder een afdak. Je kunt een windscherm plaatsen of dat maken van planten als jouw tuin veel wind vangt. Daarnaast maak je het echt lekker warm met kussens en dekens, zodat je ook buiten lekker warm kunt genieten van een kop chocolademelk.

En als je het echt koud hebt dan zul je jezelf kunnen opwarmen met lekkere warme dranken en lekkere warme hapjes! Ook lekker om buiten een boek te lezen bij een vuurtje. Ik heb er nu al zin in!

Facebook Comments

Share this post