Comments (13)

Wij hebben een buggy van qute! Voldoet aan al je eisen!

Wij hebben een buggy van Chicco, die ik ooit bij de v&d kocht.
Ideaal en kan mee op de fiets.
Wij gebruiken hem eigenlijk nauwelijks, ik neem vaak de Tula mee als we ergens op de fiets naar toe gaan.

Ik wilde net gaan typen quinny zapp. Maar dat wordt hem dus niet 😉 Ik vind de andere buggy’s gewoon lelijk en huge!

Wij hebben een buggy van Cabino, een 5 standen buggy. Ik gebruik hem echt alleen voor even een snelle boodschap anders gaat ze gewoon nog in de Mutsy Evo wagen die we hebben. Dit zit gewoon veel beter. De buggy ligt standaard in de auto voor de korte tripjes of met de fiets.

Ik heb een Koelstra Simba, pas gekocht, nu alleen de buggydrager nog haha. Heb alleen wel heel veel geluk gehad, heb m tweedehands gekocht maar hij lijkt nog wel nieuw 🙂

Wij hebben de Zapp xtra. Tweedehands 100,- voor betaald.

Hier ook de qute, zeer tevreden over, voor een buggy dan. Prijs kwaliteit verhouding prima

Ja maar die kan niet op de fiets 🙂

Hoi, mijn moeder heeft er 1 en die is echt ideaal…bij babydump de qute buggy alleen dit merk bij hun te koop en nu 80 euro dus zou even kijken..alles wat jij zoek heeft deze en hij blijft erg mooi…xx amanda

Wij hebben een mc laren ☺️.
Inmiddels al 6 jaar en bevalt perfect !!

Ik doe ook alles op fiets. Een vereiste was dat de buggy mee op de fiets kon en dus erg licht moest zijn en makkelijk opmerking fiets mee kon.
Uiteindelijk hebben we de maclaren truimph gekocht. Zelda niet de goedkoopste, ma’am even zeer fijne rijdende buggy. Het is een van de lichte buggy’s 5 kg. Zeer veel plezier van en me gehad.
Veel succes met je zoektocht. Ben benieuwd om te lezen welke he uiteindelijk is geworden.

Zonder “eisen” kom je nergens he.. 😉 Dus heel goed dat je kieskeurig bent, des te meer plezier heb je er straks van! Hopelijk vind je een goede buggy.

Wanneer je op de fiets wil met buggy en de kids zou ik zeggen weg met je lijstje 😉 Ik kon destijds niet wachten tot de kinderwagen weg kon en ik met de buggy en fiets weg kon. Ik had bijna precies jou lijstje! Uit eindelijk heb ik Baby Dump (volgens mij huismerk) een zwarte, 5 standen, met zonneklep, met mandje blabla gekocht van 7 kilo. Kon mee op de fiets dus ik vond het goed! Mijn moeder bleef maar roepen dat ik écht een macclaren moest hebben. Was ideaal op de fiets. Onzin vond ik het! Zij zweerde al bij een lichte macclaren (4 kilo) toen ik klein was en had er op marktplaats toch weer eentje gekocht. Voor bij haar thuis. Nou inmiddels ‘leen’ ik hem al ruim 2 jaar.
Ik ben volledig team MacClaren. Echt hele goede kwaliteit (mijn moeder heeft die waar ze mij en mijn zusjes in heeft gehad vroeger nog steeds, werkt nog prima). Heel erg licht! Lekker wendbaar! Makkelijk in en uit te klappen met één hand. Makkelijk op de fiets te gooien. Ik heb nu de MacClaren Volo en het is echt een aanrader! Simpel, maar licht. Die andere buggy die ik met veel zorg destijds zelf heb uitgezocht hebben we ook nog natuurlijk, maar ik vind hem echt minder fijn. Duwen is zwaarder (door harde plastic wielen), inklappen stroever, zwaar op de fiets etc.
Oftewel als je hem vooral veel gaat gebruiken op vakanties en op de fiets moet je op zoek gaan naar een zo licht mogelijke buggy, met goeie wielen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP